Danasta ensimmäinen päällikkö - päivitetty 03.09.2009, 14:56

Tänään käytiin Suomen Big Brotherin historian ensimmäinen päällikkökisa. Päällikkökisan voittajasta tulisi BB-talon päällikkö ja hän saisi koskemattomuuden ensimmäisissä nimeämisissä.

Päällikköys ratkaistiin yhdellä jalalla seisomis -kisassa. Asukkaiden piti seistä muutamia kymmeniä senttejä korkean tolpan nokassa yhdellä jalalla mahdollisimman pitkään. Pisimpään seissyt (viimeisenä tolpan nokassa) olisi BB-talon ensimmäinen päällikkö.

Kilpailun alkaessa asukkaat komennettiin tehtäväalueelle, jossa odotti 14 tolppaa. BB:n käynnistäessä kilpailun, asukkaat nousivat tolpan nokkaan. Ensimmäisenä kisasta tippui Aso. Tämän jälkeen kisasta putosivat Terttu, Tuija, Esa J., Kätlin, Lotta, Sami, Ragnar, Sampo, Esa A., Nino ja Minna.

Viimeisinä tolpan nokissa seisoivat enää kaksi paratiisilaista, Jelena ja Dana. Jelenan seisonta oli jo pitkään epävakaata ja hän huojui puolelta toiselle. Dana sen sijaan seisoi hyvin rauhallisesti, eikä hänellä tuntunut olevan ongelmia. Lopulta Jelenan ongelmat osoittautuivat niin suuriksi, että hän putosi pelistä ja Dana voitti kilpailun.

Danasta tuli siis ensimmäinen päällikkö BB-taloon, jonka myös BB vahvisti pian kilpailun päättymisen jälkeen. Hänellä on automaattisesti koskemattomuus tämän viikon nimeämisissä. Danaa ei voi siis nimetä häätöäänestykseen. Lisäksi päällikölle on BB:n ohjeistuksen mukaan annettu muita tarkemmin määrittelemättömiä etuja ja velvollisuuksia.

Ensimmäiset nimeämiset pidetään vielä tänään iltapäivällä. Slummilaiset eivät saa nimetä tällä viikolla ollenkaan ja paratiisilaiset saavat nimetä kaikkia talon asukkaita Danaa lukuun ottamatta. Nimeämisten tulokset julkistetaan tämän illan BB Extrassa. Koskaan aiemmin Suomen BB:ssä nimeämisten tuloksia ei ole julkistettu samana iltana, kun ne on pidetty.

Lue ensimmäisen päällikkökilpailun kuvaus BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.