Asukkaat jaetaan kahtia ensi viikolla

Ensi viikolla tapahtuu suuri käänne heti viidennen kauden alkumetreillä. Koko 14 asukkaan joukkio tullaan jakamaan ensi viikon alussa kahteen ryhmään, "köyhiin" ja "rikkaisiin", joten draamaa on varmasti luvassa.

Tällä viikolla asukkaat saavatelää leveästi, juhlien ja runsaassa ruoassa ja juomassa. Ilo on silmässä ja elo rennon letkeää, mutta kaikki muuttuu viikon vaihtuessa. Sunnuntain jälkeen porukka jaetaan kahtia ja osa jatkaa entistäkin yltäkylläisempää elämää, kun osa taas joutuu todella surkeisiin oloihin.

Jako "köyhiin" ja "rikkaisiin" tapahtuu ensi viikon alussa. Vielä ei ole tiedossa, ketkä joutuvat köyhien ja ketkä rikkaiden puolelle. Jako vaikuttaa myös taloon, sillä talon ilme tulee jonkin verran muuttumaan, kertoo ohjaaja-käsikirjoittaja Sami Aaltonen Subin BB-nettisivuilla.

Jo nyt talon rakenteissa on nähtävissä joitakin merkkejä jaosta, esimerkiksi pihan osittainen hiekkapinta. Näyttäisi myös, että terassille johtaisi kaksi ovea, joista toista ei tosin tällä hetkellä käytetä. Ovien väliin pystyisi ainakin kohtuullisen kätevästi laittamaan ylimääräisen väliseinän. Tämä tietysti on puhtaasti spekulaatiota ja ensi viikolla nähdään, mitä asukkaille ja talolle käy.

Reilun vuorokauden BB-talossa olleet asukkaat ovat saaneet siis nauttia "makeasta" elämästä. Avausbileiden jälkeen alkoholijuomien litkiminen on jatkunut myös keskiviikkona ja asukkaille järjestettiin myös grillibileet toisena päivänä. Pääosin toinen päivä on sujunut kuitenkin rauhallisissa ja jopa uneliaissa merkeissä. Suuri osa asukkaista on nukkunut päiväunia ja noin puolet porukasta meni ilmeisesti jo yöunille ennen kello 22:a.

Rangaistuksia ei tällä tuotantokaudella ole vielä jaettu, mutta keskiviikkona puolilta päivin BB ilmoitti, että sääntörikkomuksiin tullaan jatkossa puuttumaan rangaistuksin ja BB antoi asukkaille sääntökirjan opiskeltavaksi. Sääntöjä valvomaan tehostetusti BB valitsi asukkaista Sammon. Erityisesti asukkaat ovat onnistuneet rikkomaan tuotannosta puhumisesta kieltävää sääntöä ja vanhin asukas Terttu on ollut ahkera viestimään ulkomaailmaan.

Tämän vuoden Big Brother on nyt päässyt hyvään vauhtiin. Vajaasta sadasta päivästä on vielä lähes kaikki jäljellä, joten varmaan sattumuksia ja tapahtumia riittää. Avausilta ei ehkä ollut niin hektinen kuin vuosi sitten, mutta ainakaan pajatsoa ei tyhjennetty kerralla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.