Suomen viides Big Brother alkoi!

Suomen viides Big Brother -kausi alkoi tiistaina Espoon Kivenlahdessa. Uudistuneeseen Big Brother -taloon asettui avausiltana kaikkiaan 14 uutta asukasta, joiden ikäjakauma vaihteli 18 ja 61 vuoden välillä.

Ensimmäisenä taloon astui hieman kello 19.30:n jälkeen 61-vuotias Terttu Joensuusta. Terttu osoittautui lopulta toistaiseksi vanhimmaksi asukkaaksi tällä kaudella, kun kaikki 14 asukasta oli saapunut taloon.

Tertun jälkeen taloon saapui iranilaistaustainen Aso, sitten tulivat järjestyksessä, Lotta, Nino, Kätlin, Esa A., Dana, Sampo, Jelena, Ragnar, Tuija, Esa J., Minna ja Sami. Tätä kautta tuntuu leimaavan, että moni asukas on syntynyt muualla kuin Suomessa. Esimerkiksi Aso on syntynyt Iranissa ja Kätlin sekä Ragnar Virossa.

Kun kaikki asukkaat olivat saapuneet taloon, alkoi esittelykierros, jossa he kertoivat itsestään. Toki he kertoivat jo jotain taloontulovaiheessa, mutta varsinainen esittäytyminen alkoi kaikkien tultua taloon sohvalla. Ikäjakauma tuntuu olevan hieman vanhempi kuin vuosi sitten, mutta silti nuorta porukkaa taloon on pääasiassa haalittu tänäkin vuonna.

BB-talo on siis uusittu jälleen. Vaaleita pintoja on täydennetty ruskeilla ja oransseilla väreillä. Talossa on yksi makuuhuone, jossa on tänä vuonna vain yksi iso sänky. Kylpyhuone ja wc on yhdistetty ja kylpyhuoneessa on uutuutena kylpyamme. Talosta löytyy yhä yläkerta, mutta se oli lukossa asukkaiden tullessa taloon. Pihalle asukkaat eivät olleet päässeet tätä kirjoitettaessa.

Nyt on siis saatu tämän vuoden Big Brother käyntiin. Kaikkiaan kausi kestää tuttuun tapaan 97 päivää, joten finaali on näillä näkymin sunnuntaina 29. marraskuuta. Tämän vuoden 14 asukkaan joukkio on suurin, mikä on aloituspäivänä Suomessa pistetty taloon.

Tämän kauden teema on "BB-talossa kaikki on toisin". Sub on tiedottanut tänään, että huomisessa Subilla nähtävässä Kickoff-lähetyksessä luvataan ensimmäinen suuri käänne, joka paljastetaan lähetyksen lopuksi. On huhuttu, että jonkinlaista köyhät-rikkaat -jakoa olisi täksi kaudeksi luvattu.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.