BB-talossa kaikki on toisin, haku alkaa maaliskuussa! - päivitetty 26.02.2009, 01:35

Syksyllä viidettä kertaa starttaavan Suomen Big Brotherin hakukiertue alkaa maaliskuussa. Tämän vuoden kiertueelle on lisätty kaksi uutta paikkakuntaa viime vuoteen verrattuna, sillä BB tulee vierailulle myös Itä-Suomeen.

Big Brotherin nettisivuilla luvataan, että BB-talossa kaikki on tänä vuonna toisin. Asukkaiksi etsitään henkilöitä, jotka etsivät rajojaan. Ainoa perusvaatimus taloon pääsemiseksi on 18 vuoden ikä.

Hakupaikkakuntia on tänä vuonna kahdeksan. Uusina mukaan tulevat Lappeenranta ja Joensuu. Haku käynnistyy Helsingistä 19.3., josta mennään Turun (20.3.) kautta Lappeenrantaan (24.3.) ja Joensuuhun (25.3.). Loput paikkakunnat ovat Jyväskylä (26.3.), Tampere (27.3.), Oulu (31.3.) ja Rovaniemi (1.4.). Kiertue päättyy Helsingin toiseen hakutilaisuuteen 4.4. Tarkat hakupaikat ja kellonajat julkaistaan myöhemmin.

Hakijat tarvitsevat hakutilaisuuteen mukaan henkilöllisyystodistuksen sekä täytetyn hakulomakkeen, jonka voi tulostaa BB:n nettisivuilta. Ainakaan toistaiseksi ei ole ilmoitettu muista hakukanavista, kuten kahtena viime vuotena käytössä olleesta videohausta.

BB-hausta saa lisätietoa myös sivustoltamme Asukashaku 2009 -kohdasta sivun oikeasta laidasta. Hakusivulle päivitämme viimeisimmät tiedot hakupaikoista ja -ajoista. Lisäksi päivitämme uutisia hakukiertueelta, mikäli siellä jotain mielenkiintoista tapahtuu.

Myös henkilökunta haussa

Luonnollisesti Suomen suurin tosi-tv -tuotanto vaatii myös henkilökuntaa. Hakuprosessi reilun satapäisen tuotantoryhmän saamiseksi kasaan on aloitettu.

Tuotantoon tarvitaan mm. feed-ohjaajia, kamerahenkilöitä, tehtäväryhmän assistentteja ja autonkuljettajia. Työsuhteet ajoittuvat pääsääntöisesti elokuun ja joulukuun välille. Lisätietoja haettavista paikoista löytyy tuotantoyhtiö Metronomen kotisivuilta. Hakuaika työryhmään päättyy 1. kesäkuuta.

Big Brother nähdään Subilla jälleen ensi syksynä.

Katso myös:
Subin BB-nettisivut
Tuotantoyhtiö Metronomen kotisivut
Sivustomme Asukashaku 2009 -osio

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.