Raportti Anniinan Bahaman-matkasta Subilla keskiviikkona ja torstaina

Viime vuoden Big Brother -voittaja Anniina sai 50 000 euron pääpalkinnon lisäksi pokeripelimatkan Bahamalle. Sub näyttää raportin tästä matkasta tammikuun lopussa.

Voittomatkallaan tammikuun alussa Anniina majoittui loistohotelliin ja hän pääsi pelaamaan pokeria pokeriammattilaisten kanssa. Arvoltaan pokeriturnaus oli 10 000 dollaria ja turnauksessa oli mahdollisuus voittaa jopa kaksi miljoonaa dollaria.

Yleissivityksen puutteesta BB-kauden aikana tunnetuksi tulleen Anniinan kykyä osallistua pokeriturnaukseen. Myös Anniinaa itseään turnaus epäilytti vähäisen pokerikokemuksen vuoksi. Anniinalle järjestettiin pokerikoulutussa BB-talossakin vierailleen pokeriammattilaisen Teresa Nousiaisen avulla. Koulutus ainakin auttoi sen verran, ettei Anniina lehtitietojen mukaan tippunut pelipöydästä ensimmäisenä.

BB-Anniina Bahamalla -ohjelma nähdään Subilla ke 28.1.2009 klo 23.05-23.15 ja uusintana to 29.1.2009 klo 23.50-24.00.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.