Vappu jatkaa BB-juontajana, Janne ei - päivitetty 06.03.2009, 18:35

Syksyllä viidennelle kaudelleen starttaava Big Brother saa uuden juontajan BB Extralle. BB-konkari Vappu Pimiä jatkaa tiimissä, mutta Janne Kataja siirtyy kohti uusia haasteita.

Koko Suomen BB-historian mukana ollut Vappu jatkaa siis Talk Show -lähetysten juontajana, mutta BB Extralle tulee uusi juontaja, kertoi MTV3 perjantaina. Jannen vetäytyminen BB Extrasta ja koko BB:stä oli hänen oma päätöksensä, lähinnä perhesyihin vedoten.

Janne totesi MTV3:n Viihdeuutisten haastattelussa, että 67 suoraa lähetystä on perheelliselle raskas paikka, eikä hän ollut viime syksynä kovin paljon perheensä seurassa BB-tuotannon vuoksi. Extra-juontajan toimeenkuvaan kuuluu juontamisen lisäksi inserttien tekeminen ohjelmaan. Janne päätti luopua BB-pestistä keskusteltuaan ensin kanavan, eli Subin kanssa. Kuitenkin Janne piti BB:tä hyvänä kokemuksena ja suoria lähetyksiä todellisena television korkeakouluna.

Uusi Extra-juontaja julkistetaan toukokuussa Subin syysohjelmiston infotilaisuudessa. Extran juontajan paikalta vetäytyvä Janne toivoo Viihdeuutisten haastattelussa, että myös uusi juontaja olisi miespuolinen.

BB käynnistyy Subilla jälleen syksyllä, mutta uusien asukkaiden haku alkaa jo 19. maaliskuuta Helsingistä. BB-tuottaja Mikko Räisänen kertoo MTV3:n Ohjelmasivujen haastattelussa, että taloon toivotaan kiinnostavia persoonallisuuksia ja aikaisempia vuosia vanhempaa väkeä. Räisäsen ohella casting-kiertueella uusia BB-asukkaita ovat hakemassa pääohjaaja Kim Sainio ja käsikirjoittaja-ohjaaja Sami Aaltonen.

Casting-kiertue, eli asukashakukiertue kiertää kahdeksan paikkakuntaa reilun kahden viikon aikana. Kiertuepaikkakunnat ovat Helsinki, Turku, Lappeenranta, Joensuu, Jyväskylä, Tampere, Oulu ja Rovaniemi. Ainoastaan Helsingissä käydään kahdesti, josta kiertue alkaa ja jonne se päättyy. Hakutilaisuudet käynnistyvät klo 9, paitsi Oulussa, jossa tilaisuus alkaa klo 10.

Katso myös:
Hakuohjeet Subin virallisilta BB-nettisivuilta
BB-talossa kaikki on toisin, haku alkaa maaliskuussa! (25.2.2009)
BB-asukashaun aikataulu sivustollamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.