Big Brother 2009 alkaa tänään!

Suomen viides Big Brother on käsillä. Uusi tuotantokausi teemalla "BB-talossa kaikki on toisin" käynnistyy tänään illalla. Noin kolmen kuukauden urakka voi kohta alkaa!

Uudet asukkaat muuttavat uudistuneeseen BB-taloon tänään todennäköisesti klo 19-21 välillä. Asukkaiden taloon astumista voi seurata suorana kaapelin ja netin 24/7-palveluissa. Kamerat talossa käynnistyvät vain muutamia minuutteja ennen ensimmäisen asukkaan taloon astumista. Jo hetkeä ennen tätä avautuvat BB:n viralliset nettisivut Subin netissä.

Nettiin ja kaapeliin saa 24/7-palvelun lisämaksusta. Netin Katsomo-palvelun 24/7:n hinta nousi tänään viidellä eurolla kampanjatarjouksesta, joten nyt nettiin koko kauden saa 37,90 euron hinnalla. Tästä päivästä alkaen Katsomoon voi ostaa myös lyhyempiä katseluoikeuksia. Kaapeliin myydään vain koko kauden pakettia ja sen hinta on 34,90 euroa.

Ilman 24/7-palvelua olevia tiistai-illan Kickoffista tarjoillaan nauhoitettu lähetys Subilla keskiviikkona klo 21.00 alkaen Vappu Pimiän juontamana. Kun kaikki asukkaat on saatu taloon, Kickoffin perään nähdään puolen tunnin kooste ensimmäisen illan tapahtumista talossa. Torstaina päästään kunnolla BB-rytmiin, kun BB Extra palaa ohjelmistoon Jani Toivolan johdolla klo 19.00 alkaen.

Mutta palataan vielä tiistaihin. Espoon Kivenlahdessa sijaitsevan BB-talon ennakkotunnelmia pääsee seuraamaan Pikkusiskon BB-blogissa Subin BB-nettisivuilla. Viimevuotiseen tapaan Pikkusisko päivittää Kickoffin tapahmia ja tunnelmia ennen sitä lähes minuutti minuutilta. Viime vuonna liveseuranta alkoi n. klo 17. Kickoffin kutsuvieraita on pyydetty saapumaan Kivenlahteen viimeistään klo 18.15, joten ensimmäinen asukas astunee taloon n. klo 19.

Esimakua kaudesta nähtiin jo sunnuntaina Subilla nähdyssä Asukkaaksi taloon? -ohjelmassa, jossa todennäköisesti nähtiin joitakin taloon päässeitä asukkaita. Ainakin ohjelman perusteella asukaskandidaatit vaikuttivat päällisin puolin hyviltä ja myös toivotttuja vanhempia asukkaita oli hakijoiden joukossa. Saadaanko vanhempia asukkaita taloon ja osoittautuvatko hyvät kandidaatit myös hyviksi asukkaiksi, selviää aivan pian.

Katso myös:
Subin viralliset BB-nettisivut
Pikkusiskon BB-blogi

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.