24/7-palvelut myyntiin tänään

Big Brotherin seuraamisen olennainen osa, 24/7-palvelut ovat käytössä jälleen tänä vuonna. Netin ja kaapelin live-palvelut tulevat myyntiin tänään.

Big Brotherin live-palveluita myydään tänä vuonna vain nettiin ja kaapeliin. Antenniverkossa ei tänä vuonna suoraa talofeediä nähdä. Satelliitissa Suomen Big Brotheria ei ole koskaan näkynytkään.

Netin puolella Big Brotheria voi seurata MTV Median Katsomo-palvelusta. Tänään maanantaina tulee ennakkomyyntiin koko kauden katselupaketti hintaan 32,90 €. Ennakkomyynti jatkuu 24. elokuuta saakka, jonka jälkeen koko kauden hinta nousee 37,90 €:on. Tämän jälkeen tulee myyntiin myös lyhyemmät katseluajat yhdeksi tunniksi (3 €), päiväksi (8 €) ja kuukaudeksi (20 €).

Katselupakettiin kuuluu ympärivuorokautinen kuvavirta BB-talosta tiistaista 25. elokuuta alkaen. Katsomo-palvelussa on tarjolla useita eri kameroita, joista katsoja voi valita haluamansa. Tämän lisäksi palveluun tallennetaan useita videoklippejä talon tapahtumista, jolloin niihin voi palata myöhemminkin.

Kaapelissa tarjotaan ainoastaan koko kauden pakettia hintaan 29,90 €. Kaapelissa näkyy ainoastaan yksi kuvavirta talosta, mutta kaapelissa kuvanlaatu on nettiä parempi, eikä netistä tuttua streamausviivettä ole. Netin kuva tulee yleensä noin 30-60 sekuntia kaapelin kuvaa jäljessä.

Kaapelin 24/7-palvelua myyvät käytännössä kaikki suomalaiset kaapelioperaattorit. Palvelu on saatavissa tästä päivästä alkaen Elisalta, Welholta, DNA:lta, Lumotv:ltä, FSP:ltä, Ainalta, Turun Kaapelitelevisiolta, Anvialta ja Soneralta. Joiltakin operaattoreilta on jo viime viikolla nähty testikuvaa BB-kanavalta, mutta kanava saadaan näkyviin varmasti kaikilta hyvinkin pian. Jotta kanavan saa näkyviin, se saattaa vaatia uuden kanavahaun ja mahdollisesti jopa tehdasasetuksiin palauttamisen. Lisäohjeita saa digiboksin tai digitv:n ohjekirjasta ja kaapelioperaattorin asiakaspalvelusta.

Big Brother käynnistyy siis netin ja kaapelin 24/7-palveluissa tiistaina 25. elokuuta. Subilla uudet asukkaat uudessa talossa nähdään ensimmäistä kertaa keskiviikkona 26. elokuuta klo 21.00 alkaen.

Lue lisää:
Big Brother 24/7:n tilausohjeet Subin BB-nettisivuilla
Lisätietoja BB:n lisäpalveluista sivuillamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.