Viralliset BB-nettisivut avattiin

Suomen viidennen Big Brotherin H-hetki alkaa olla käsillä. Asukkaat astuvat pian taloon ja viralliset BB-nettisivut on nyt avattu.

Asukkaat astuvat BB-taloon arviolta klo 19 jälkeen. BB-nettisivut löytyvät jo sen sijaan Subin netistä osoitteesta www.bigbrother.fi. Sivustolta löytyy tuttu sisältö uutisten, tehtävien, ym. BB:hen liittyen. Myös tiedot asukkaista löytyy sivustolta heti heidän astuttua taloon.

BB-nettisivuston ulkoasua on jälleen uusittu ja se on aikaisempien vuosien layouteihin nähden erilainen. Näyttäisi kuitenkin, että sisältö on samanlaista kuin aiemmin, vaikka osa tiedoista löytyy yläpalkista aukeavien valikkojen alta.

BB on pian valmis alkamaan! Julkaisemme tällä sivustolla uudet asukkaat mahdollisimman pian, kun he ovat muuttaneet BB-taloon.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.