Biletys jatkuu, tulossa BB:n radiohiljaisuus

Big Brotherin kohuttu jako paratiisiin ja slummiin ei toteutunut vielä maanantaina. Sen sijaan biletys jatkuu. BB kuitenkin aloittaa kuitenkin hämmentämisen jo bileiden jälkeen.

Sunnuntaina paljastettiin paratiisi-slummi -jaon yksityiskohtia, mutta ei kerrottu jaon alkamisaikaa. Monet olettivat jaon alkavan maanantaina, mutta näin ei kuitenkaan käynyt.

Juhlinta kaikkien asukkaiden kesken vaan jatkui sen jälkeen, kun Esojen hankkima rangaistus oli päättynyt. Asukkaat aloittivat BB Extrassa uudet bileet, johon kuuluu musiikkia, alkoholia ja herkkuja. Vaikka osa valitteli aiemmin päivällä bileväsymystä, siitä ei ollut tietoakaan, kun uudet bileet polkaistiin käyntiin.

Extran juontaja Jani Toivola kuitenkin vihjasi illan lähetyksessä, että nämä saattavat olla viimeiset yhteiset bileet. Jotain hämmennystä on jo illan aikana luvassa, sillä BB aikoo vaieta asukkaille bileiden jälkeen. BB-nettisivujen mukaan talossa seuraa BB:n radiohiljaisuus, joka tarkoittanee, ettei BB kommunikoi vähään aikaan asukkaiden kanssa.

Mielenkiintoinen käänne, joka varmasti aiheuttaa epävarmuutta asukkaissa, kunhan he vaan huomaavat, ettei BB kiinnitä heihin mitään huomiota. Onko käänteellä jotain tekemistä jaon kanssa, jää nähtäväksi? Mahtaa olla outoa, kun pk-huoneeseen ei pääse ja kuulutuksia ei tule. Kehtaavatko rikkoa sääntöjä ja pahimmat sääntörikkurit passitetaan sitten slummiin?

Elämme mielenkiintoisia aikoja...

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.