Ensimmäinen rangaistus täytäntöön

Tämän vuoden Big Brotherin ensimmäinen rangaistus pistettiin täytäntöön maanantaina. Rangaistus langetettiin tuotannosta puhumisesta, johon monet asukkaat ovat useasti syyllistyneet.

Syntipukeiksi sääntörikkomukseen nimettiin talon Esat, eli Esa A. ja Esa J. Esat olivat sunnuntai-iltana keskustelleet mikrofoneista ja niiden tekniikasta, josta rangaistus tuli.

Esat eivät kuitenkaan joutuneet kärsimään rangaistusta itse, vaan he saivat herkkuja, kun muut asukkaat joutuivat sijaiskärsijöiksi. Ilmeisesti BB halusi viestittää, että itse asiassa muut ovat rikkoneet kyseistä sääntöpykälää myös. Oikeastaan jopa enemmän ja pahemmin.

Rangaistukseksi muut asukkaat komennettiin pihalle alusvaatteisilleen ja he joutuivat seisomaan rajoitetulla alueella noin kaksi tuntia. Asukkaat eivät saaneet liikkua paikaltaan, eikä koskea toisiinsa, mutta kommunikointia asukkaiden välillä sallittiin. Samaan aikaan Esat istuivat terassilla normaaleissa vaatteissa herkkuja, kuten jäätelöä nauttien.

Kovinta meteliä rangaistuksesta pitivät Lotta ja Tuija, jotka purnasivat runsaasti pihalla ollessaan. Tuija ei edes suostunut osallistumaan lauluihin ja leikkeihin, joita Ninon johdolla pihalla tehtiin. Esat ottivat tilanteen varsin rennosti ja he nautivat heille tuotuja herkkuja. Esa A. jopa intoutui laukomaan muutaman vitsin.

Suoritettuaan rangaistuksen, asukkaat joutuivat vielä lukemaan sääntökirjaa BB:n kehoituksesta. Asukkaat päättivät lukea sääntökirjaa ääneen kukin vuorotellen sohvaryhmällä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.