Esa A:lle ja Danalle puhelut ulkomaailmasta

Lauantaina Big Brother -talon päiväkirjahuoneesta otettiin yhteys ulkomaailmaan, kun kaksi asukasta sai puhua puhelimessa lähimmäisensä kanssa. Muut asukkaat olivat käänteestä hämmennyksissään.

Iltaviiden aikoihin Esa A. kutsuttiin pk-huoneeseen. Ilman mitään ennakkoaavistusta Esa A:ta odotti pk-huoneen tuolilla matkapuhelin, jossa oli puhelu odottamassa Esa A:n tyttöystävältä. Tunteikkaan puhelun päätteeksi itkuinen Esa A. palasi taloon muiden pariin.

Aivan pk-huoneen oven vieressä ruokapöydän ääressä istuneet Sami, Aso ja Toni ihmettelivät Esa A:n itkua. He kyselivät Esa A:lta, mikä oli, mutta Esa A. ei voinut puhua. Esa A. vain totesi, että kaikki on hyvin ja myöhemmin lisäsi, että kyseessä oli hyvä asia.

Spekulaatiot velloivat, että Esa A:sta tai hänen läheisestään olisi tullut isä tai että Esa A. ja hänen tyttöystävänsä olisivat menneet kihloihin. Lisää vettä myllyyn saatiin, kun Dana kutsuttiin pk-huoneeseen. Jotain osviittaa antoi jo Danan kiljunta pk-huoneen ovensuussa.

Danan tultua pk-huoneesta, hän sai kertoa, mitä siellä oli tapahtunut ja antoi myös Esa A:n kertoa. Dana selvitti, että oli puhunut pk-huoneessa puhelimen välityksellä äitinsä kanssa. Myös Esa A. paljasti, että oli puhunut tyttöystävänsä kanssa.

Käänteen paljastuttua myös muut asukkaat haluaisivat puhua läheistensä kanssa. Monet odottivat seuraavaa pk-huonekutsua, mutta osa varoitteli pettymästä, sillä puhelua ei tarjottaisi ehkä muille kuin Esa A:lle ja Danalle. Seuraavana pk-huoneeseen meni jonkin ajan kuluttua Aso, mutta hänellä ei ollut sieltä mitään kerrottavaa, eikä hän kaiketi saanut puhua puhelimessa.

Pikku hiljaa keskustelu puheluista loppui ja asukkaat jatkoivat lauantai-illan viettämistä normaaliin tapaan. Tosin Aso oli varsin vaisulla tuulella kuultuaan puheluista ja siitä, ettei hän saanut puhua kenellekään ulkomaailmaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.