Tuija palasi taloon, viikoksi - päivitetty 16.11.2009, 00:38

Sunnuntain suoran Talk Show'n aluksi asukkaat kokivat yllätyksen. Taloon asteli neljännellä viikolla häädetty Tuija, josta tuli samalla BB-talon päällikkö. Tuija ei kuitenkaan voi voittaa BB:tä, vaikka asukkaille näin uskotellaan.

Asukkaat olivat odottamassa ensimmäistä Talk Show'n taloyhteyttä, kun Big Brotherilla oli asiaa asukkaille. BB kuulutti, että Sampo ei ole enää BB-talon päällikkö ja taloon tulee kohta uusi päällikkö. Samalla BB ilmoitti, että uusi päällikkö saa koskemattomuuden ensi viikon nimeämisiin ja on suoraan finaalissa. Lisäksi päällikkö saa valita yhden asukkaan mukaansa finaaliin, eli hänkin saa koskemattomuuden tulevalla viikolla. Kun BB oli ilmoittamassa päällikön nimeä, talon häätöovesta asteli Tuija, joka häädettiin talosta neljännellä viikolla tuplahäädössä yhdessä Lotan kanssa.

Asukkaat olivat täysin ällistyneitä. Sampo meni ensimmäisenä halaamaan Tuijaa niin, että riihimäkeläisneitokainen nousi ilmaan. Tuija kertoi muille asukkaille, että hän oli valittu äänestyksellä taloon ja on talossa aina finaaliin saakka. Hämmennyksestä toivuttuaan alkoi vanhojen asukkaiden osalta iloinen jälleennäkeminen ja uusille asukkaille Tuijaan tutustuminen. Pian myös talon tapahtumien kertaaminen Tuijan poissaollessa alkoi, koska eihän Tuija mitään mistään tiennyt.

Vaikka Talk Show oli käynnissä ja talosta häädettäisiin yksi asukas, tapahtumien kertaaminen jatkui aina Vapun taloyhteyksien välissä.

Tuijalla salatehtävä

Tässä siis kaikki, mitä asukkaille kerrottiin, mutta se ei ole koko totuus. Asukkaita nimittäin huijattiin, sillä Tuija ei ole talossa loppuun saakka. Tuija sai BB:ltä salatehtävän esittää, että hän on talossa loppuun saakka, vaikka hän poistuu talosta jo viikon kuluttua. Kyseessä on BB:n Tuijalle antama salatehtävä, jossa hänen on uskoteltava olevansa talossa loppuun asti. Tuijan ainoa tehtävä on siis käytännössä vain hämmentää pakkaa talossa, eikä hänellä ole mahdollisuutta voittaa 50 000 €.

Tuija ei valitse yhtään asukasta finaaliin, eikä toiseksi viimeisellä viikolla ole todellisia nimeämisiä. Toiseksi viimeisellä viikolla kaikki talon varsinaiset asukkaat ovat häätöäänestyksessä ja talosta poistuu peräti neljä asukasta. Tämä tarkoittaa sitä, että finaalissa nähdään neljä asukasta.

Big Brotherin finaali sunnuntaina 29.11.2009, neloishäätö ensi sunnuntaina.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.