Hakukiertue tänä vuonna pääosin oppilaitoksissa - päivitetty 13.03.2009, 18:10

Vuoden 2009 Big Brotherin hakukiertue on kokenut muutoksia aikaisempiin vuosiin verrattuna. Paitsi, että kiertue on laajempi kuin koskaan, niin hakupaikat on täksi vuodeksi vaihtuneet täysin.

Kahtena edellisenä vuotena, kun hakukiertue on ollut käytössä, asukkaita on haettu Sedu Koskisen ylläpitämissä yökerhoissa järjestetyissä hakutilaisuuksissa. Tänä vuonna näin ei tapahdu, sillä nyt on käytössä täysin uusi strategia.

Uusia asukkaita haetaan kahdeksalta hakupaikkakunnalta (Helsinki, Turku, Lappeenranta, Joensuu, Jyväskylä, Tampere, Oulu, Rovaniemi) oppilaitoksissa, kokouskeskuksessa ja museossa. Oppilaitokset ovat ammattikorkeakouluja tai yliopisto (Rovaniemi), kokouskeskus on Turussa ja museossa hakutilaisuus järjestetään Tampereella. Hakutilaisuudet käynnistyvät hakupaikkakunnilla klo 9, paitsi Oulussa, jossa tilaisuus käynnistyy klo 10.

Hakupaikkojen vaihtaminen viittaa siihen, että tuotannossa halutaan tosissaan hieman erilaista ja vanhempaa asukaskokoonpanoa. Tuottaja Mikko Räisänen kertoi viime viikolla, että ensi syksyksi BB-taloon halutaan aiempaa vanhempia asukkaita. Toivotaan, että täysin erilaiset hakupaikat ovat tähän ratkaisu. Alentavatko uudet paikat vanhempien ihmisten hakeutumista tilaisuuksiin "seduloihin" verrattuna, jää nähtäväksi.

Tarkat hakupaikat karttalinkkeineen löytyvät Asukashaku-sivultamme. Hakutilaisuuksiin täytyy ottaa mukaan täytetty hakulomake ja henkilöllisyystodistus. Hakulomakkeen voi tulostaa Subin BB-nettisivuilta. Kannattaa varata runsaasti aikaa hakutilaisuuteen mennessä, sillä odottamista ja jonottamista varmasti riittää.

Ensimmäinen hakutilaisuus on ensi torstaina Helsingissä. Big Brotherin viides kausi käynnistyy Subilla syksyllä.

Big Brother 2009 hakukiertue:

19.3. ja 4.4. HELSINKI
Arcada,
Jan-Magnus Janssonin aukio 1, 00550 Helsinki

20.3. TURKU
Mauno Koivisto-keskus, Biocity,
Tykistökatu 6 A, 20520 TURKU

24.3. LAPPEENRANTA
Saimaan ammattikorkeakoulu, Kimpisen kampus,
Pohjolankatu 23, 53100 Lappeenranta

25.3. JOENSUU
Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu,
Länsikatu 15, 80110 Joensuu

26.3. JYVÄSKYLÄ
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Pääkampus,
Rajakatu 35 A, 40200 Jyväskylä

27.3. TAMPERE
Museokeskus Vapriikki, Tampellan tehdashalli,
Alaverstaanraitti 5, 33100 Tampere

31.3. OULU
Oulun seudun ammattikorkeakoulu,
Kotkantie 1, 90250 Oulu

1.4. ROVANIEMI
Lapin yliopisto, Taiteiden tiedekunta, F-talo,
Yliopistonkatu 8, 96300 Rovaniemi

Katso myös:
Subin viralliset BB-nettisivut
Sivustomme asukashakuosio
BB-talossa kaikki on toisin, haku alkaa maaliskuussa! (25.2.2009)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.