Tuottaja Räisänen: Koko paketti muuttuu syksyllä

Uuden BB-kauden odotus voi todenteolla käynnistyä, kun hakukiertue ensi viikolla alkaa. Uudistuneen hakukiertueen ohella luonnollisesti myös varsinaiselle kaudelle on luvassa uudistuksia, lupaa BB:n ydintiimi.

Kahdeksalta paikkakunnalta haetaan BB-taloon uusia asukkaita viidettä Suomen Big Brotheria varten. Asukkaat ovat toimivan kauden tärkein voimavara ja tuotannon ydintiimi lupaa saada kasaan mielenkiintoisia persoonia ikään, sukupuoleen tai nimiin katsomatta. Tosin tuottaja Mikko Räisänen totesi viime viikolla, että tuotanto haluaisi taloon hieman aiempaa vanhempaa väkeä, jota yritetään saada uudistetulta hakukiertueelta.

Itse syksyllä alkavasta kaudesta Räisänen totesi Seitsemän päivää -lehden tämän viikon numerossa, että "koko paketti muuttuu syksyllä". Ydintiimin pääpomo Räisänen muistuttaa Seiskan haastattelussa vielä tämän kauden tunnuslauseesta, joka on "BB-talossa kaikki on toisin". Mitä se ikinä tarkoittaakaan.

Toinen ydintiimiläinen, käsikirjoittaja-ohjaaja Sami Aaltonen lisää Räisäsen kommentteihin Seiskan haastattelussa ohjelmassa nähtävän yllättäviä tempauksia tulevana syksynä. Aaltonen myös lupaa lisää potenssia talon tapahtumiin ja asukkaisiin.

Seiska haastatteli Big Brotherin ydintiimiä Telvis-gaalassa, jossa BB palkittiin viime vuoden parhaana tosi-tv -tuotantona. Räisänen kiitteli palkinnosta kaikkia ohjelman tekoon osallistuneita aina asukkaista lähtien. Räisäsen ja Aaltosen ohella palkintoa olivat noutamassa myös muut ydintiimiläiset, pääohjaaja Kim Sainio ja tehtäväryhmän ohjaaja Sami Manninen.

Hakukiertue tänä vuonna pääosin oppilaitoksissa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.