Hiekkakasa matalaksi ensimmäisessä nimeämiskilpailussa

Slummin asukkaat joutuvat taistelemaan BB-talossa paitsi nimeämisoikeudesta niin myös elinolojensa parantamisesta. Näihin asioihin pystyy vaikuttamaan nimeämiskilpailuissa, jotka käynnistyivät tänään.

Nimeämiskilpailuja käydään joka viikko maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Onnistuneilla tehtävillä slummin asukkaat pystyvät saamaan itselleen nimeämisoikeuden ja parantaa elinolojaan. Slummin asukkailla ei ole automaattista nimeämisoikeutta.

Ensimmäinen nimeämiskilpailu käynnistyi maanantaina iltapäivällä. Big Brother määräsi slummilaiset tasoittamaan tehtäväalueelle ison hiekkakasan. Koko kasa piti saada tasaiseksi tehtäväalueelle niin, että alueen reunoille jäi noin 30 cm:n levyinen hiekaton kaistale.

Slummin asukkaat kävivät tarmokkaasti hiekkakasan kimppuun lapioin ja haravoin. Heillä oli lisäksi käytössään kottikärryt hiekan kuljettamiseen. Esa A. keksi käyttää muuttolaatikkoa hiekan kuljettamiseen.

Muuttolaatikon slummilaiset saivat, kun BB oli toimittanut heille talkooevästä, johon kuului mm. kahvia, keksiä ja lihapiirakoita. Myös paljon kaivattua tupakkaa tupakanhimoiset Nino ja Lotta saivat sätkätarpeiden muodossa. Valitettavasti BB ei antanut lupaa viedä tupakkavälineitä tai elintarvikkeita taloon tehtävän jälkeen.

Noin kuuden tunnin uurastuksen jälkeen tehtäväalue oli tasaisen hiekkakerroksen peitossa. BB ilmoitti tehtävän päättyneen ja käski asukkaat sisälle. Kovin pitkään ei tarvinnut odottaa, vaan BB ilmoitti tehtävän tuloksen melkein heti. Kaikki slummin asukkaat tekivät työtä hyvällä asenteella ja lopputulos myös näytti mainiolta.

Ensimmäisen nimeämiskilpailun tehtävä oli onnistunut, kertoi BB kaiuttimien kautta kaikille asukkaille. Slummilaisten nimeämisoikeuden metsästys alkoi myötätuulessa. Onnistuneen tehtävän myötä asukkaat saivat palkinnoksi varastohuoneesta uuden tyynyn, lanttuja ja jauhelihaa.

Nimeämiskilpailut jatkuvat huomenna tiistaina.

Katso ensimmäisen nimeämiskilpailun tehtäväkuvaus Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.