Toiset nimeämiskilpailut onnistuivat

Nimeämiskilpailujen toinen päivä piti sisällään kaksi tehtävää. Ensimmäinen oli pihan siivousurakka ja toisessa slummilaiset hemmottelivat paratiisilaisia hieronnalla.

Slummilaisten nimeämisoikeuden saaminen jatkui tiistaina kahdella tehtävällä. Aluksi slummilaisten piti siivota BB-talon piha siihen kuntoon, kun se oli taloon tullessa. Siivous piti sisällään terassin, altaan, pihan seinien, peilien, saunan ja nurmikon puhdistuksen paratiisin puolelta.

Siivoustehtävän aikana kuultiin paljon enemmän marmatusta slummilaisten joukossa kuin maanantain hiekkatehtävässä. Etenkin Lotalla oli hieman heikko asenne, vaikka Esa A. ja Sampo yrittivät tsempata 18-vuotiasta neitokaista parhaansa mukaan. Lopulta tehtävä saatiin suoritettua, vaikka hieman kiire etenkin nurmikon siivouksen kanssa tuli.

Päivän toisessa tehtävässä paratiisin asukkaat saivat kunnon hieronnan slummin asukkailta. Jokainen paratiisilainen sai selkä- ja niskahieronnan ja slummilaisten apuna oli hierontaöljyjä ja -leluja. Hieronta suoritettiin slummialueella.

Illalla asukkaat kuulivat, kuinka slummilaiset olivat menestyneet tehtävissä. BB kuulutti taloon, että tehtävät olivat onnistuneet, mutta tällä kertaa varsinaista palkintoa ei ainakaan heti kuulunut. Tosin slummilaisten mahdollisuudet päästä nimeämään paranivat jälleen.

Tehtävän tuloksen julkistamisen jälkeen paratiisilaisille oli tiedossa lavatanssit perinteiseen suomalaiseen tyyliin. Slummilaiset pääsivät illan aikana tarjoilemaan paratiisilaisille grillimakkaraa lavatanssien lomaan. Slummilaiset jatkavat tarjoilujaan niin kauan kuin paratiisilaiset niitä haluavat tai tarjottavaa riittää.

Lue nimeämistehtävien kuvaukset BB-nettisivuilta:
Siivous
Hieronta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.