Päällikkökisassa kovat panokset tällä viikolla

Peli kovenee BB-talossa tällä viikolla. Slummilaiset aloittavat taistelun nimeämisistä nimeämiskilpailuissa ja päällikkökisassa taas kasvatetaan panoksia.

Slummilaisilla ei ole automaattista nimeämisoikeutta BB-talossa. Heidän on ansaittava nimeämisoikeus nimeämiskilpailuissa, joita järjestetään maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona. Samalla he pystyvät kohentamaan onnistuessaan elinolojaan. Ensimmäinen mahdollisuus taistella nimeämisoikeuksista on tänään maanantaina.

Ensimmäinen iso käänne jaon aikana tapahtuu kuitenkin torstain päällikkökisassa. Paitsi, että päällikkökisan voittaja saa koskemattomuuden nimeämisissä, saa hän vaikuttaa myös slummin ja paratiisin kokoonpanoon. Riippumatta siitä, tuleeko uusi päällikkö slummista tai paratiisista, saa hän valita asukkaat mukaansa paratiisiin. Niitä, joita hän ei valitse mukaansa, joutuvat slummiin.

Päällikkökisassa on siis toistaiseksi isoimmat panokset. Tätä eivät asukkaat tietenkään tiedä, vaan se tulee asukkaiden tietoon aikanaan. Saattaa olla, että useampi slummilainen pääsee nauttimaan paratiisin eduista, jos hyvin käy. BB:n järjestämä käänne luo myös toivoa slumiin jääville, että perussääntöjen lisäksi, on muita mahdollisuuksia päästä pois slummista.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.