Samista tuli uusi päällikkö

Big Brother -talo sai uuden päällikön torstaina. Päällikkö ratkesi juoksutehtävässä, joka mittasi kestävyyttä.

Tehtäväalueella asukkaat saivat suoritettavakseen sukkulajuoksutestin. Tehtävässä piti lähteä liikkeelle merkkiäänestä ja ehtiä vastapuolella odottavalle viivalle ennen merkkiääntä. Tämän jälkeen juokseminen jatkuu takaisin lähtöviivalle merkkiäänestä. Jos ei ehdi viivalle ennen merkkiääntä, putoaa kisasta pois. Viimeisestä juoksuradalle jääneestä tulee päällikkö.

Päällikkökilpailusta putosi ensimmäisenä pois Marko. Kilpailun tahti kiihtyi koko ajan, eli merkkiäänten väli lyheni. Asukkaita alkoi pikku hiljaa tippua, kunnes radalla oli enää kolme asukasta: Sami, Sampo ja Esa A. Päällikön tittelistä oli siis taistelemassa kaksi paratiisin asukasta ja yksi slummin asukas.

Kilpailu alkoi ratketa, kun Sampo ei enää ehtinyt viivalle ennen merkkiääntä. Sampo kuitenkin jatkoi kilpailussa, vaikka pudonneet asukkaat huomauttivat tästä. Kun Sampon virhe havaittiin, päätti Esa A. jättää leikin kesken. Pian tämän jälkeen myös Sampo lopetti juoksemisen ja Samista tuli uusi päällikkö.

Virallinen julistus Sami päällikkyydestä tuli pian päällikkökilpailun jälkeen. Asukkaat oli kutsuttu koolle kuulemaan tulos, joka oli jo kaikkien tiedossa. Vahvistus asialle saatiin, kun BB kuulutti Samin olevan BB-talon uusi päällikkö.

Päällikkö saa koskemattomuuden tämän viikon nimeämisissä. Lisäksi päälliköllä on joitakin etuja ja velvollisuuksia.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.