Kätlin palasi Suomen BB-taloon

Filippiinien Big Brotherissa asukasvaihdossa ollut Kätlin palasi Suomen BB-taloon yön pikkutunteina. Asukkaat olivat menneet jo nukkumaan, kun Kätlin palasi taloon musiikin saattelemana.

Perjantain ja lauantain välinen yö oli laskeutunut taloon ja kaikki asukkaat olivat unten mailla. Hieman ennen kello kahta yöllä valot syttyivät päälle ja kaiuttimista alkoi soida Jukka Kuoppamäen "Sininen ja valkoinen". Samalla Kätlin astui häätöovesta sisälle taloon.

Talossa olleet asukkaat olivat täysin äimistyneet. Ensin he ihmettelivät, mitä yleensä tapahtuu, sitten he huomasivat Kätlinin. Kaikki ryntäsivät halaamaan virolaista. Ensitöikseen Kätlin ihmetteli porukan pienuutta ja pian hänelle selvitettiin, että Iida oli häädetty edellissunnuntaina.

Kätlin alkoi aika pian kertomaan kokemuksistaan Filippiinien BB:ssä. Juttu pyöri siellä täällä nopeaan tahtiin. Kesken lauseenkiin saatettiin siirtyä asiasta toiseen. Aina välillä muut asukkaat kertoivat Suomen tapahtumista ja Cathystä. Sitten juttu siirtyi jälleen Kätlinin kokemuksiin.

Tarinaa tuli nopeaan tahtiin ja Kätliniä voi hyvin kuvata hyperaktiiviseksi. Kätlin esitteli myös tuomisiaan Filippiineiltä, kuten tehtävien palkintona saatuja vaatteita, Filippiinien BB-asukkaiden tekemää korttia ja hänen saamaansa kukkakimppua.

Väsy kuitenkin painoi Suomessa olleita asukkaita, sillä he olivat ehtineet nukkua vain pari tuntia. Kaikki myös muistivat, että talossa olisi päiväunikielto. Tämä myös selvitettiin Kätlinille, kuten myös 30 minuutin vesirajoitus päivässä.

Muut asukkaat ehdottivatkin Kätlinille, että mentäisiin nukkumaan. Tämä sopi hyvin Kätlinille, sillä myös hän ilmoitti olevansa väsynyt. Hän ei pystyisi nyt järkevästi kertomaan matkastaan. Kätlin ajatteli, että viisaampaa kertoa kaikki aamulla alusta alkaen.

Kaikki asukkaat olivat onnessaan, että Kätlin palasi vihdoin takaisin "kotiin". Monet asukkaat sanoivat ikävöineensä Kätliniä, Aso etunenässä. Myös Kätlin totesi ikävöineensä suomalaisia asuintovereitaan.

Pikku hiljaa talo alkoi hiljetä takaisin unten maille.

Cathy poistui Suomen BB-talosta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.