Cathy poistui Suomen BB-talosta

Suomen ja Filippiinien Big Brotherien asukasvaihdossa Suomeen tullut Cathy on poistunut Suomen BB-talosta perjantaina. Tunteellinen hetki tapahtui noin iltaseitsemän aikoihin.

Filippiinien BB oli huijannut Cathyä keskiviikkona uskomaan, että hän viipyisi Suomessa peräti kuukauden. Huijaus laajennettiin myöhemmin koskemaan myös muita asukkaita. Totuus kuitenkin kerrottiin Cathylle reilua tuntia ennen poistumista päiväkirjahuoneessa.

Cathy sai kertoa heti uutisen suomalaisille asuintovereilleen. Tunteet nousivat pintaan. Moni asukas itkeskeli ja Cathy kiitteli kauniilla sanoilla suomalaisia ystäviään. Cathy ei olisi uskonut, että olisi saanut sellaista kohtelua kuin oli saanut Suomessa elämänsä vajaan viikon ajan. Cathy oli luullut saavansa tylyn kohtelun, mutta oli käynyt täysin päinvastoin.

Suomalaisasukkaat olivat tyrmistyneitä asukasvaihdon saamasta käänteestä. Isoveljeä sadateltiin, että temppu oli varsin törkeä. Asukkaat olivat sitä mieltä, ettei tunteilla saa leikkiä tuolla tavalla.

Alkoi hyvästien jättö. Cathy jakoi jokaiselle asukkaalle lahjan, joka oli Filippiinien Boholin paikallista herkkua sekä sarongi, jota voi käyttää esimerkiksi huivina. Myös suomalaisasukkaat halusivat antaa lahjan Cathylle. Esimerkiksi Sampo antoi Cathylle korun ja Aso vyön.

Cathyn aika Suomen BB-talossa alkoi kulua umpeen, niinpä BB kokosi asukkaat sohvalle. Lopulta tuli aika, jolloin Cathyllä oli enää minuutti aikaa jäljellä. Alkoivat tunteelliset halaukset ja hyvästit. Ajan kuluttua loppuun, Cathy hävisi kamerakäytävään ja matka kohti Filippiinejä voi alkaa.

Cathyn poistuttua asukkaat muistelivat kokemusta. He olisivat toivoneet, että Cathy olisi saanut olla heidän kanssaan pidempään. Edelleen oli mielessä BB:n huijaus, jota ei millään meinattu sulattaa. Samalla aloitettiin myös spekulaatiot Filippiineillä olleen Kätlinin paluusta Suomen BB-taloon.

Kätlin lähti kohti Suomea viime yönä Suomen aikaa. Kätlinin olisi tarkoitus palata Suomen BB-taloon perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.