Viisi asukasta joutui häätöuhan alle - päivitetty 05.11.2009, 20:29

Torstaina julkistettiin jälleen häätöäänestykseen joutuvat asukkaat. Rangaistujen Sarannan ja Danan lisäksi häätöäänestykseen joutuivat Antti, Esa A. ja Stephania.

Jo maanantaina selvisi, että Saranna ja Dana ovat häätöäänestyksessä sääntörikkomusten vuoksi. Naiset olivat laiminlyöneet mikrofoneista annettuja ohjeistuksia ja leikkineet mikrofoneilla. Rangaistuksena Big Brother passitti kaksikon suoraan häätöäänestykseen. Dana ja Saranna eivät saaneet myöskään osallistua päällikkökisaan ja antaa nimeämispisteitä tällä viikolla.

Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutui kolme asukasta. Ensin kaiuttimista kuului Antin nimi, jonka jälkeen ilmoitettiin Esa A:n nimi ja viimeisenä Stephanian nimi. Tulokset otettiin varsin rauhallisesti vastaan. Muut selvittivät Cathylle, mitä juuri oli tapahtunut.

Suurin ihmettely tuli Sarannan taholta, kun hän totesi, että miksi piti hänen ja Danan nimi jälleen mainita rangaistuksen yhteydessä. Saranna ja Dana oli mainittu pariin otteeseen kuulutuksissa rangaistuksista puhuttaessa ennen nimeämistuloksia. Saranna oli sitä mieltä, että ihmisillä ei olisi käsitystä, mistä ne rangaistukset on tulleet. Niitä vaan mainitaan useasti.

Pian nimeämisspekulaatio sai väistyä, kun BB-talossa alettiin valmistautua joulujuhliin. BB ja asukkaat ovat järjestäneet taloon jouluista ohjelmaa, koska kyseessä tulee olemaan Cathyn viimeinen ilta Suomessa. Cathy poistuu BB-talosta huomenna. Ilta käynnistyi glögitarjoilulla ja luvassa on ainakin joulupukin vierailu myöhemmin illalla.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.