Cathy lähtee tänään BB Extrassa, Kätlin on jo kotimatkalla - päivitetty 06.11.2009, 14:15

Suomen Big Brotheriin asukasvaihtoon tullut Cathy poistuu BB-talosta tänään illalla suorassa BB Extrassa. Filippiinien BB:hen matkannut Kätlin on jo puolestaan matkalla takaisin Suomeen.

Perjantai valkeni Suomen BB-talossa raukeissa tunnelmissa edellisillan railakkaiden joulujuhlien vuoksi. Yhdellä, jos toisella oli krapulaa. Huonoimmassa kunnossa oli Dana, joka itse asiassa taisi olla vielä humalassa aamupäivän tunteina. Yöllä oksentanut Cathy kärsi krapulasta, mutta filippiiniläinen piristyi nopeasti.

Cathy tulee poistumaan tänään illalla BB-talosta. Poistuminen tapahtuu suorassa BB Extrassa, jossa nähdään hänen haastattelunsa pian poistumisen jälkeen. Cathy ei vielä tiedä, että hän joutuu poistumaan tänään, koska hänelle ja muille asukkaille on uskoteltu, että hän viettää Suomessa kokonaisen kuukauden.

Tieto Cathyn lähdöstä paljastetaan BB-nettisivujen mukaan vasta juuri ennen hänen lähtöään. Viimeisenä päivänään suomalaisasukkaat saavat tutustua Filippiinien ruokakulttuuriin Cathyn opastuksella. BB oli toimittanut varastohuoneeseen ruokatarvikkeita ja asukkaat alkoivat yhdessä valmistaa niitä.

Filippiineillä oleva Kätlin poistui Filippiinien BB-talosta yöllä yhden aikoihin Suomen aikaa. Kätlin sai lämpimät jäähyväiset kaikilta talon asukkailta. Erityisen raskasta Kätlinin lähtö tuli Hermekselle, jonka kanssa Kätlinille muodostui todella läheiset ja lämpimät välit. Kätlin jätti Hermekselle muistona itsestään pehmolelun, jonka Hermes otti ensimmäisenä yönä kainaloonsa.

Ennen poistumistaan Filippiinien BB-talosta Kätlin sai lahjaksi filippiiniläisen mekon. Kätlin oli hyvin otettu lahjasta. Pitkien jäähyväisten jälkeen Kätlin poistui Filippiinien BB-talosta ja matka kohti lentokenttää alkoi. Tavoitteena on, että Kätlin palaa Suomeen niin nopeasti kuin mahdollista.

BB-nettisivujen mukaan Kätlinin pitäisi palata Suomen BB-taloon ensi yönä. Tämän aikataulun toteutuminen riippuu siitä, pysyvätkö lennot aikataulussa, muutokset voivat olla siis mahdollisia. Joka tapauksessa Kätlinin olisi tarkoitus tulla suoraan lentokentältä BB-taloon Suomeen tultuaan.

Molemmat asukasvaihdokit vierailivat toistensa BB-taloissa kuusi päivää, tulivat sunnuntaina, lähtivät perjantaina. Viimevuotinen Suomen ja Afrikan BB:n välinen asukasvaihto kesti yhtä monta päivää. Johan palasi Afrikasta Suomen BB-taloon lauantaina, tasan viikko Suomesta lähdön jälkeen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.