BB-talossa farmiviikko, Paulilla salatehtävä - päivitetty 27.09.2010, 23:18

Uusi viikkotehtävä käynnistyi maanantaina edellisyön bileiden jälkitunnelmissa. Tällä viikolla asukkaat pääsevät maalaistunnelmaan farmiaiheisessa viikkotehtävässä.

Viikkotehtävässä asukkaat suorittavat maalaisaiheisia tehtäviä maalaishengessä. Vedonlyöntiprosentista nousi jälleen kova keskustelu. Asukkaat ovat hävinneet kolme edellistä viikkotehtävää 99:n vedonlyöntiprosentilla. Niinpä he ovat joutuneet elämään minimibudjetilla viime viikkoina.

Epäonnistumisista huolimatta suurin osa asukkaista oli yhä "ysiysin" kannalla. Pääpointti korkeimman mahdollisen vedonlyöntiprosentin puolesta oli se, että "kaikki tai ei mitään". Jotkut kuitenkin huolehtivat siitä, että epäonnistumistapauksessakin heille jäisi hieman enemmän rahaa, joten he olivat pienemmän prosentin kannalla.

Kaikki saivat ehdottaa omaa prosenttia, jonka pohjalta lopullinen prosentti päätettäisiin. Asukkaat arvioivat, että kertomiensa prosenttien keskiarvo olisi jotain 96:n luokkaa, joten ensin ehdotettiin 96 %:ia. Petri, Ville ja Elisabet kuitenkin vastustivat sitä ja 96:a halunneet luovuttivat ja vedonlyöntiprosentiksi määräytyi 99.

Asukkaat saivat viikkotehtävää varten aiheeseen liittyvää rekvisiittaa. BB toimitti asukkaille maalaishenkiset vaatteet ja myöhemmin itse talokin koristeltiin rekvisiitalla. Yksi asia kuitenkin kummastutti asukkaita, sillä Paul jäi kokonaan ilman rekvisiittaa.

Viikkotehtävään liittyy kuitenkin käänne, jonka vain Paul tietää. Hän on viikkotehtävän Tuholainen, jonka on määrä sabotoida viikkotehtävää. Se on Paulin salatehtävä, eli hän ei saa jäädä kiinni sabotoinnista. Mikäli Paul jää kiinni, on hänen puhuttava itsensä pois pinteestä jollain verukkeella.

Paul sai päiväkirjahuoneesta oman rekvisiitan, eli hän pukeutui Tuholaiseksi. Hänet myös varustettiin kyltillä "Minä olen Tuholainen". Samalla Paulille kerrottiin, että hän alkaa suorittamaan salatehtävää. Hämmennys oli suuri, kun Paul tuli takaisin muiden joukkoon. Paulin muodonmuutos otettiin hilpeänä vastaan.

Mikäli Paul onnistuu salatehtävässä, myös viikkotehtävä onnistuu. Muut asukkaat siis luulevat, että viikkotehtävän onnistuminen riippuu päivätehtävien onnistumisesta. Paul aloitti jo porukan hämmentämisen ensimmäisessä päivätehtävässä, jossa piti laittaa heiniä paaleille. Paul onnistui muutamaan kertaan kaatamaan heinäpaaleja, mutta nopeasti muut asukkaat ottivat Tuholaisen kiinni ja pitivät tätä niin, ettei se päässyt enää tekemään tuhojaan.

Saa nähdä, kuinka käy. Yleensä erilaiset salatehtävät viikkotehtävien yhteydessä ovat olleet Suomen BB:n parhaimmistoa.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Viikkotehtävä: Farmi
Paul sai salaisen tehtävän Isoveljeltä: Sabotoi viikkotehtävä! Katso video

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.