Megabileissä örvellettiin urakalla

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä BB-talossa pidetyt megabileet osoittautuivat todelliseksi örvellykseksi. Kolme asukasta sai itsensä sellaiseen tilaan, että muut asukkaat joutuivat pitämään heistä huolta.

BB-talon asukkaat olivat olleet ilman yhteisiä bileitä jo yli puolitoista viikkoa. Asukkaat olivat olleet jo monena iltana peräkkäin toivoneet BB:ltä bileitä ja vihdoin sunnuntaina heidän toiveitaan kuunneltiin. BB-talon päällikkö Niko N. oli saanut valita perjantaina, ottaako taloon heti askin tupakkaa vai megabileet sunnuntaiksi. Tietenkin Niko N. valitsi bileet, vaikka sunnuntaina häädetyt asukkaat eivät niistä voisi nauttia.

Suoran lähetyksen jälkeen asukkaat olivat nopeaan tahtiin menossa jo nukkumaan, kun BB oli näyttänyt hyvin pian häädettyjen jäähyväisvideot ja paristotkin oli vaihdettu mikrofoneihin ja makuuhuoneesta oli sammutettu valot. Asukkaat ihmettelivät ripeää toimintaa, mutta BB:llä oli ässä hihassaan. BB avasi terassin verhot, kun asukkaat Ninoa lukuun ottamatta olivat makuuhuoneessa.

Vessasta tullut Nino huomasi verhon avautuneen ja hihkui muita paikalle. Kirkuna oli valmis ja hieman jo uniset asukkaat olivat valmiit bilettämään. Huono tunnelma ja illan häädöt olivat pian unohdetut, kun asukkaat saivat "bensaa" koneeseen ja BB soitti myös musiikkia.

Tilanteet etenivät hyvin nopeasti, koska asukkaat ovat olleet jo jonkin aikaa huonolla ruokavaliolla ja edellisestä kunnon alkoholitarjoilustakin oli jo aikaa. Niinpä juomat nousivat nopeasti hattuun etenkin muutamilla naisasukkailla. Jo muutaman tunnin kuluttua Ellinoora ja Ksenia olivat täysin "naamat" ja Elisabetkin oli hyvässä vauhdissa.

Tapahtumat etenkin porealtaassa muuttuivat pian jopa vaaralliseksi ja muut joutuivat vahtimaan, ettei Ellinoora huku porealtaaseen. Poreallas joutui lopulta suljetuksi, kun Ellinoora oksensi sinne. Samointein Ellinoora sai kutsun päiväkirjahuoneeseen, jonne neitokainen sammui ja oksensi jälleen. Hannu ja Niko N. joutuivat tuomaan Ellinooran selviämään olohuoneen sohvalle ja hänelle järjestettiin asukkaiden toiminnasta vahti, että hän pysyy kylkiasennossa.

Seuraava potilas oli Ksenia, joka oli myös kovassa humalassa. Kekkaloituaan ympäri taloa ja sen pihaa, Ksenia päätyi lopulta omaan sänkyyn, johon jyväskyläläinen nukahti. Hannu varmisti, että Ksenia on kylkiasennossa. Hetkeä myöhemmin Ksenia oksensi sänkyynsä ja hänetkin siirrettiin sohvalle valvovien silmien alle.

Kaksikkoa sohvilla täydensi muutaman tunnin kuluttua Elisabet, joka oli niin ikään ensin mennyt omaan sänkyyn nukkumaan, mutta sitten oksentanut petikaverinsa Petrin viereen. Sohvilla ollutta kolmikkoa vahdittiin pääasiassa Hannun, Vilhelmiinan, Paulin ja Villen toimesta. Heillä oli oksennusämpärit vierellään kaiken varalta. Myös Niko N. kuului alussa vahtijoiden joukkoon, mutta talon päällikkö oksensi itsekin, päiväkirjahuoneeseen ja vessanpöttöön. Niko N. nukkui kuitenkin yönsä omassa sängyssä. Vessassa kävivät oksentamassa myös Satu ja Ville.

Tilanteen rauhoittuessa BB päästi valvojia nukkumaan vuorollaan. Pisimpään valvoivat Hannu ja Vilhelmiina, joista ensin Hannu meni nukkumaan ja noin puoli kahdeksan maissa aamulla myös Vilhelmiina vapautettiin vahtivuorostaan. Hannu ja Vilhelmiina saivat päivällä BB:ltä palkinnon vahtimisestaan ja he pääsivät rentoutumaan brunssille talon sala-alueelle. Sillä aikaa muut asukkaat siivoivat aiheuttamaansa sotkua talossa.

Aamulla, kun BB herätti asukkaat, alkoi heti kova keskustelu yön tapahtumista. Ellinoora, Ksenia ja Elisabet eivät juuri muistaneet mitään yöstä. He ihmettelivät, miten olivat päätyneet sohvalle nukkumaan. Muut kertoivat yön tapahtumista, joihin palattiin useasti päivän mittaan. Vilhelmiina jaksoi muistuttaa lähes kyllästymiseen asti, miten hän oli valvonut, kun muut olivat kännänneet. Ainakin Sadulta paloivat krapulassa hermot Vilhelmiinaan, mutta siitä selvittiin muutamalla kipakalla kommentilla.

Päivä jatkui krapulakohmelossa ja olosuhteisiin nähden hyvissä tunnelmissa. Suurta morkkista ei ainakaan vielä ollut ilmoilla. Ainoastaan Ellinoora itkeskeli yhdessä vaiheessa yön tapahtumia.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.