Ensimmäisessä viikkotehtävässä kilpurin rakentamista

Viikkotehtävät tekevät paluun tänä vuonna Suomen Big Brotheriin. Ensimmäisessä viikkotehtävässä asukkaiden tehtävänä on rakentaa kilpuri kierrätysmateriaalista.

Asukkaat saivat ensimmäisen viikkotehtävänsä maanantaina iltapäivällä. Tänä vuonna tehtävät saadaan talon television kautta. BB:n kutsuttua asukkaat sohville, tv-ruudulle ilmestyi tehtävänanto.

Viikkotehtävän nimi on Kierrätä ja kaasuta. Asukkaat jaettiin kolmeen joukkueeseen, joiden tehtävänä on kunkin rakentaa oma kulkuneuvo kierrätysmateriaalia. BB-talon tehtäväalueelle on kasattu renkaita, puuta ja muuta romua, joista asukkaiden on rakennettava kulkuneuvo, jolla yksi asukas pystyy ajamaan.

Kulkuneuvon rakentamiseen on aikaa kolme päivää. Torstaina joukkueet kilpailevat ajokillaan toisiaan vastaan rallikilpailussa ja parhaiten suoriutuneesta joukkueesta valitaan BB-talolle sen tämän kauden ensimmäinen päällikkö. Päälliköllä on etuoikeuksia ja hän saa koskemattomuuden kyseisen viikon nimeämisissä. Kilpailussa käytettävä ajoneuvo on pysyttävä ehjänä koko kilpailun ajan.

Tuttuun tapaan asukkaat lyövät vetoa viikkobudjetistaan viikkotehtävissä. Vedonlyöntiprosentti pitää valita 25 %:n ja 99 %:n väliltä. Asukkaat kävivät tiukan keskustelun vedonlyöntiprosentista, mutta lopulta päätyivät 69 %:iin. Miesasukkaat olivat ennemmin 99 %:n kannalla, kun naiset olisivat olleet varovaisempia alhaisemman vedonlyöntiprosentin kannalla.

Viikkotehtävä pääsi käyntiin maanantaina illansuussa, kun asukkaat päästettiin ensimmäistä kertaa tehtäväalueelle.

Ensimmäisen viikkotehtävän joukkueet:

Talli 1: Elisa, Habib, Hannu ja Marika
Talli 2: Ksenia, Mia, Paul ja Satu
Talli 3: Mari, Petri ja Ville

Lue viikkotehtävän tehtävänanto Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.