Jani T. häädettiin yhdentenätoista, Eetu voitti auton

Sunnuntai huipentui jälleen häätöön, kun Jani T. joutui jättämään talon yhdentenätoista asukkaana. Ennen häätöä Eetu sai kuulla voittaneensa auton kolmeksi kuukaudeksi.

Suorassa Talk Show -lähetyksessä tapahtui jo ennen perinteistä häätöä. Lauantaina BB-talossa oli käyty Kosketa autoa -kilpailu, jossa pisimpään tehtäväalueella ollutta henkilöautoa koskettanut asukas voittaisi sen omaan käyttöönsä kolmeksi kuukaudeksi. Viimeisinä autosta kisasivat Niko N. ja Eetu, joista Eetu selviytyi voittajaksi kaksikon tehtyä diilin, jolla Eetu sai Niko N:n luovuttamaan.

Eetun voitto oli kuitenkin vielä epäselvä, sillä BB ilmoitti myöhään lauantai-iltana, että kilpailun voitto ratkeaa myöhemmin. Eetu tuli huonolle tuulelle, koska pelkäsi menettäneensä voiton. Kilpailun voittaja julkistettiin vasta Talk Show'ssa, jossa juontaja Susanna Laine kertoi helpottavan tiedon Eetulle. Onnellinen Eetu sai voitosta kuultuaan onnitteluja kämppäkavereiltaan. Eetu todella uhrautui voiton eteen, sillä hän joutui jopa laskemaan alleen, sillä vessaan ei voinut mennä irrottamatta otettaan autosta.

Kosketa autoa -kilpailun voittajan julistamisen jälkeen palattiin nopeasti arkeen, sillä häätö oli vielä edessä. Neljä asukasta oli häätöäänestyksestä, joista yksi joutuisi jättämään taloon. Häätö tuli lopulta Jani T:n eteen, sillä hän koki häätöäänestyksessä tappion Petrille, Marikalle ja Ninolle.

Jani T:n häätö sujui rauhallisissa tunnelmissa, sillä monet uumoilivat nimenomaan Jani T:n olevan lähtijä. Suurempi huolenaihe taloon jääneillä asukkailla oli se, lähteekö tänään vielä muita. Osa asukkaista epäili, että tänään tultaisiin häätämään kaksi asukasta.

Useampia asukkaita ei kuitenkaan häädetty vaan BB ilmoitti suoran lähetyksen päättyneen. Tupakkapaikalla ruodittiin Jani T:tä, jossa mietittiin syitä Jani T:n häätöön. Joitakin Jani T:n tekemisiä myös ihmeteltiin, mm. sitä, kun Jani T. meni vastaamaan perjantain kännykkätehtävässä kahteen puheluun, eikä antanut kellekään muulle mahdollisuutta vastata toisessa puhelussa.

Studioon joutunut Jani T. ei ollut yllättynyt häädöstään. Susannan kysymykseen, pitikö Jani T. muita asukkaita tyhmempinä, kun itse oli vanhempi, vastasi hän myöntävästi. Jani T:tä ärsytti, että talossa jutut kulkivat pitkälti pissa-kakka -linjalla, eikä paljon älykästä keskustelua ollut. Niko N. oli Jani T:lle etäisin asukas, Marika läheisin, kertoi Jani T. Susannan haastattelussa.

Jani T:n häädön jälkeen BB-taloon jäi seitsemän asukasta, kun kautta on jäljellä enää kaksi viikkoa.

Jani T häädettiin talosta yhdentenätoista (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.