Viimeinen häätöäänestys käynnistyy tiistaina

Vuoden 2010 Big Brotherin viimeinen häätöäänestys käynnistyy huomenna tiistaina. Viimeisessä häätöäänestyksessä on käytössä ensimmäistä kertaa ns. turboäänestys.

Big Brotheria on tällä kaudella jäljellä enää kaksi viikkoa. Tällä viikolla käynnistyy kauden viimeinen häätöäänestys, sillä ensi viikolla on jo finaaliviikko ja silloin äänestetään voittajaa voittajaäänestyksessä.

Vielä ei ole tiedossa, ketkä asukkaat ovat häätöäänestyksessä tällä viikolla, mutta kolmella edellisellä kaudella toiseksi viimeisellä viikolla kaikki asukkaat ovat olleet häätöäänestyksessä. Luultavasti ensi sunnuntaina talosta häädetään useampi asukas.

Uutta tämän viikon häätöäänestyksessä on käyttöön tuleva ns. turboäänestys. Turboäänestyksessä katsojilla on mahdollisuus lähettää yhdellä puhelulla tai tekstiviestillä useampia plussia suosikilleen tai inhokilleen miinusta. Soittamalla turboäänestyksessä voi antaa 5 tai 10 ääntä, tekstiviestillä 5 ääntä.

Tarkemmat äänestysohjeet tämän viikon häätöäänestyksessä kerrotaan tiistain BB Extrassa. Samalla paljastetaan häätöäänestykseen joutuneet asukkaat ja häätöäänestys käynnistyy. Asukas tai asukkaita häädetään jälleen sunnuntain Talk Show'ssa.

Katso BB Extra tiistaina Subilta klo 19.00 alkaen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.