Neljä asukasta häätöäänestykseen erikoisnimeämisistä

Asukkaat olivat nimenneet perjantaina toisiaan häätöäänestykseen salatilassa pidetyissä erikoisnimeämisissä. Erikoisnimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutuivat Petri, Marika, Nino ja Jani T.

BB-talon asukkaille nimetyt asukkaat olivat varmaankin suhteellisen selvät, koska nimeämiset oli annettu kasvotusten päivällä salatilassa. Kaikki kuulivat toistensa nimeämiset ja pisteet, jolloin oli helppo laskea, ketkä ovat häätöuhan alla. Asukkaat eivät tosin saaneet puhua nimeämisistä niiden jälkeen.

Illalla BB kokosi asukkaat sohville kuulemaan nimeämisten tulokset. Häätöäänestykseen joutuivat Petri, Marika, Nino ja Jani T. Nimetyistä etenkin Jani T:n pystyi jo arvaamaan, koska mies oli nimeämisten jälkeen pahalla päällä.

Tulosten tultua julki ei suurta dramatiikkaa nimeämisten tietoisuudesta johtuen ollut. Paha olo oli ehditty purkaa jo päivän aikana. Ainoastaan Elisabet kummasteli kuulemiaan nimiä ja mietti, että on tyhmä, kun ei tajua. Petri kommentoi, ettei kuulluissa nimissä ollut mitään yllättävää. Muut toppuuttelivat keskustelua jatkanutta Elisabetia, ettei rikottaisi sääntöjä. Elisabet totesi, että hän palaa asiaan sitten kauden päätyttyä, 16 päivän kuluttua.

Nimeämispisteiden jakautuminen ei ole vielä tiedossa, sillä tuotanto haluaa pitää nimeämisten sisällön salassa lauantaihin asti. Vasta lauantain Päälähetyksessä nähdään nimeämisten kooste ja luultavasti tämän jälkeen nimeämisperustelut ilmestyvät myös Big Brotherin nettisivuille.

Välttämättä kaikki häätöuhan alla olevat asukkaat eivät ole äänestyksessä nimeämispisteiden perusteella. Häätöäänestykseen saattoi joutua, jos asukas oli rikkonut erikoisnimeämisten sääntöjä. Suoraan häätöäänestykseen joutui, jos ei saanut tehtyä nimeämisiä säädetyssä kahdessa minuutissa tai ei pystynyt antamaan kunnon perusteluja nimeämisilleen.

Tänään pidettiin mitä luultavimmin kauden viimeiset nimeämiset. Ensi viikolla, tämän kauden toiseksi viimeisellä viikolla, luultavasti kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä. Joka tapauksessa ensi sunnuntaina BB-talosta häädetään yksi asukas, joka joutuu poistumaan talosta vain kaksi viikkoa ennen kauden päätöstä.

Katso nimeämisperustelut Big Brother Pääohjelmasta lauantaina Subilta klo 22.00 alkaen!

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Erikoisnimeämiset suoritettu, Paavo-koira vieraili talossa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.