Kuusi asukasta finaaliviikolle, kaksi häädetään torstaina semifinaaliäänestyksessä! - päivitetty 22.11.2010, 00:03

Sunnuntain Big Brother Talk Show'n jälkeen julkistettiin yllätyskäänne BB:n finaaliviikolle. Finaaliviikolle selviytyneestä kuudesta asukkaasta vain neljä selviää sunnuntain Finaaliin.

Finaaliviikolle selviytyi kuusi asukasta, kun Elisabet häädettiin sunnuntaina BB-talosta kahdentenatoista asukkaana. Asukkaat ovat siinä luulossa, että he ovat finalisteja ja lähtevät kaikki talosta Finaalissa ensi sunnuntaina.

Asia ei kuitenkaan ole näin, sillä kaikki kuusi asukasta eivät pääse Finaaliin. Ensi torstaina BB-talosta häädetään kaksi asukasta, joten Finaaliin pääsee vain neljä asukasta. Tämän vuoden Big Brotherissa on käynnistynyt semifinaaliäänestys, jonka perusteella kaksi asukasta häädetään torstain BB Extra -lähetyksessä.

Semifinaalissa Finaalipaikasta taistelevat siis Petri, Marika, Nino, Niko N., Eetu ja Noora. Kaksi heistä joutuu jättämään talon keskellä viikkoa. Koskaan aiemmin Suomen BB:n historiassa talosta ei ole häätöäänestyksen kautta poistunut asukkaita keskellä viikkoa. Muualla maailmassa, esimerkiksi Britannian BB:ssä, tätä on toteutettu aiemminkin.

Viimeinen viikko ei muutenkaan päästä asukkaita helpolla, sillä heitä höykytetään heti viikon alussa. BB-taloon tekee paluun kokelasviikolla talossa vieraillut kouluttaja, joka pistää semifinalistit ruotuun jo kukonlaulun aikaan. Kouluttaja oli asukaskokelaiden kauhuna BB:n ensimmäisellä viikolla, kun he mm. joutuivat ryömimään mudassa ja juomaan ällöttävää juomaa.

Semifinaaliäänestyksen perusteella Big Brother 2010 -Finaaliin pääsee siis neljä asukasta. BB-Finaalissa on ollut joka vuosi sama määrä asukkaita paitsi ensimmäisellä kaudella vuonna 2005, jolloin finalisteja oli kolme.

Big Brotherin voittaja saa palkinnoksi 50 000 €. Big Brother Finaali 2010 on sunnuntaina 28. marraskuuta klo 21.00, joka nähdään suorana lähetyksenä Subilla.

Lue lisää:
Semifinaaliäänestyksen äänestysohjeet (Subin BB-nettisivut)
Elisabet häädettiin kahdentenatoista

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.