Nimettyjen julkistus viivästyy, Paul on poistettu talosta - päivitetty 01.10.2010, 20:12

Kuudennen viikon nimeämisten tulokset piti julkistaa perjantai-illan BB Extrassa. Nimettyjen julkistus siirtyi myöhemmäksi, koska Paul on poistettu talosta henkilökohtaisten syiden johdosta.

Häätöäänestykseen nimettyjen julkistus siirtyy myöhemmäksi, kerrottiin perjantain BB Extra -lähetyksessä. Häätöuhan alla olevat asukkaat kerrotaan myöhemmin Big Brotherin virallisilla nettisivuilla. Syy nimeämistulosten julkaisemisen viivästymiselle on Paulin poistaminen Big Brother -talosta. BB-tuottaja Mikko Räisänen kertoo BB-nettisivuilla, että Big Brother poisti Paulin talosta henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Hetki ennen nimeämisten julkistamisen suunniteltua hetkeä Paul oli pyydetty päiväkirjahuoneeseen. Paul viipyi pk-huoneessa pitkään ja asukkaat alkoivat ihmetellä, missä mies viipyy. Asukkaat odottivat perinteiseen tapaan nimeämisten tuloksia katsojien ohella.

Noin 40 minuuttia myöhemmin BB-talon päällikkö Niko N. kutsuttiin pk-huoneeseen. Ihmetys oli suuri, koska Paul ei ollut tullut takaisin taloon. Hetkeä myöhemmin Niko N. toi asukkaille viestin, että Paul on poistettu talosta henkilökohtaisiin syihin vedoten. Paul ei ole palaamassa taloon.

Asukkaat järkyttyivät uutisesta, Satu pahiten. Heti perään tuli Paulin jäähyväisvideo, jossa hän jätti erityisterveiset Sadulle, Petrille, Hannulle, Ksenialle, Niko N:lle, Ninolle ja Elisabetille. Videon jälkeen Ksenia murtui kyyneliin, Satu itki jo heti uutisen jälkeen.

Yllätys oli kaikille suuri, sillä tätä ei odotettu. Asukkaat alkoivat spekuloida: Miksi? He ihmettelivät, että Paulista ei näkynyt mitään merkkejä, eikä hän puhunut mitään. Pohdittiin, että lähipiirissä olisi sattunut jotain, mutta Niko N. kertoi, että Paulilla ja hänen läheisillään on kaikki kunnossa.

Epäuskoiseen BB-taloon jäi Paulin poistamisen jälkeen kymmenen asukasta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.