Kadi, Kätlin ja Nino nähdään Subin erikoisohjelmassa sunnuntaina

Ensi sunnuntaina Subilla nähtävässä erikoisohjelmassa Big Brother: Missä he ovat nyt? nähtävät entiset BB-asukkaat on julkistettu. Netissä järjestetyn yleisöäänestyksen perusteella ohjelmassa nähdään KadiKätlin ja Nino.

Kesä-heinäkuussa Subin BB-nettisivuilla järjestetyssä äänestyksessä katsojat saivat valita annetuista ehdokkaista Missä he ovat nyt? -ohjelmassa nähtävät entiset BB-asukkaat. Äänestyksen perusteella ohjelmaan valittiin äänestyksen kolme parasta.

Kadi oli BB-talossa kolmannella kaudella alkuperäisenä asukkaana. Virossa syntynyt Kadi vietti talossa täydet 97 päivää ja hän sijoittui vuonna 2007 toiseksi.

Kätlin oli BB-talon asukkaana viidennellä kaudella, eli vuonna 2009. Myös Kätlin on syntynyt Virossa. Kätlin oli talossa alusta loppuun ja hän sijoittui toiseksi. Kätlinin BB-ajan kohokohta oli ehdottomasti pääseminen asukasvaihtoon Filippiineille.

Nino on on tuttu BB:n viidenneltä ja kuudennelta kaudelta. Viidennellä kaudella vuonna 2009 Nino kuului alkuperäisasukkaisiin, joka poistettiin talosta kuudennella viikolla. Kuudennella kaudella Nino tuli taloon sala-asukkaana toisella viikolla ja vakiinnutti paikkansa varsinaisena asukkaana lopulta aina Finaaliin saakka.

Subin nettisivujen mukaan ensi sunnuntain ohjelmassa Kadi antaa vinkkejä uusille asukkaille, Nino kertoo perustelut, miksi hän ei enää menisi uudestaan taloon ja Kätlin paljastaa taloelämänsä parhaan hetkensä. Ohjelmassa nähdään myös mm. viikkotehtäväkooste ja muita paloja vuosien varrelta.

Big Brother: MIssä he ovat nyt Subilla su 28.8.2011 klo 18.00 (uusinta ma 29.8.2011 klo 16.30)

Lue Subin BB-nettisivujen juttu erikoisohjelmasta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.