BB:n sivuilla laskuri - Kickoff alkaa 30. elokuuta kello 19

Big Brotherin virallisilla nettisivuilla käynnistyi perjantaina 12. elokuuta laskuri BB:n alkamista varten. Laskuri laskee Kickoffin alkamiseen, johon on aikaa nyt vajaat kolme viikkoa.

Tarkalleen Suomen Big Brotherin seitsemännen kauden alkuun, Kickoffiin, on aikaa tällä hetkellä noin 17 päivää. BB:n nettisivuilla oleva laskuri laskee aikaa nimenomaan Kickoffiin ja samoihin aikoihin käynnistyvään 24/7-palveluun. Laskurin päättymisajankohta on näillä näkymin tiistaina 30. elokuuta kello 19.00. Myös meidän sivustomme laskuri laskee nyt tuohon Kickoff-iltaan, eikä Subin lähetysten alkamiseen.

Tämä aika on oletettavasti Kickoffin aloitusaika. Todennäköisesti tästä menee vielä hetki ennen kuin ensimmäinen asukas astuu BB-taloon. Aikaisempina kausina ensimmäisen asukkaan astuminen taloon on nähty kello 19 ja 20:n välillä, mutta joinakin vuosina aloitus on viivästynyt kello 20:n jälkeen. Ensimmäisen illan aikataulu ei siis näytä juurikaan muuttuneen.

Subin puolella BB-kauden aloituksesta nähdään nauhoitettu lähetys keskiviikkona 31. elokuuta kello 21.00 alkaen, jonka jälkeen nähdään kooste ensimmäisen illan tapahtumista. Jo ennen Kickoffia Subilta nähdään kaksi erikoisohjelmaa. Sunnuntaina 28. elokuuta kello 18.00 (uusinta ma 29. elokuuta kello 16.30) nähdään ohjelma Missä he ovat nyt?, joka kertoo muutaman entisen BB-asukkaan elämästä BB:n jälkeen. Maanantaina 29. elokuuta kello 19.00 (uusinta ti 30. elokuuta kello 16.30) nähdään Asukkaaksi taloon? -ohjelma tämän vuoden hakuprosessista.

Kickoff-illan aikatauluissa voi tapahtua vielä muutoksia, eritoten viime hetkillä, se on nähty aikaisempina kausina. Tässä uutisissa mainitut ajat ovat siis suuntaa antavia, tarkkoja aikoja on mahdoton antaa, kuten 24/7:n tapahtumista yleensäkään. Paras neuvo on, että tilaa 24/7-palvelun ajoissa ja virittelemään laitteita kello 18 jälkeen, niin todennäköisesti näkee kaikki tapahtumat alusta lähtien. Ja netti-tv -katsojien ei varmaankaan kannata vaihtaa kameraa enää kello 19 jälkeen, koska oletettavan kävijäryntäyksen aikana ei välttämättä pääse takaisin lähetykseen.

Kaapelin 24/7-palvelu on jo tullut myyntiin ja netin 24/7:n myynti aloitetaan 18. elokuuta.

Big Brotherin viralliset nettisivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.