Kaapeli-24/7 on jo myynnissä

Big Brotherin tulevan kauden live-palveluista on tullut myyntiin jo kaapelin 24/7-palvelu. Kaapeliin 24/7:n saa joko yksittäin tai kaupan päälle MTV3 kanavapaketin uudelle ostajalle.

Perinteisesti BB:n tärkeimpiin lisäpalveluihin kuuluu 24/7-palvelu, jossa voi seurata BB-talon tapahtumia ympäri vuorokauden koko kauden ajan. Kaapelissa 24/7:aa voi seurata yhdeltä kanavalta (DC1). Kamerat kattavat koko talon ja 24/7:n kautta pääsee käsiksi kaikkiin paikkoihin päiväkirjahuonetta lukuun ottamatta.

Kaapelin 24/7-palvelua myydään kaapelioperaattoreiden kautta. Tänä vuonna 24/7:n saa kaupan päälle uusiin MTV3 Kanavapaketin tilauksiin, jos tekee vähintään kuuden kuukauden määräaikaistilauksen. Yksittäin ostettuna kaapeliliven suositushinta on 36,90 euroa koko kaudelta. Myynnissä on ainoastaan koko kauden pakettia, puolen kauden pakettia ei ole tulossa myyntiin.

Myös nettiin on tulossa 24/7-palvelu MTV3 Katsomon kautta. Nettiliven myynti alkaa 18. elokuuta kampanjahintaan 34,90 euroa/kausi. Katsomon 24/7-palvelussa on tarjolla useampia livekameroita ja sen lisäksi tallennettuja klippejä. Antennitalouksiin live-palveluita ei ole näillä näkymin tulossa.

Suomen Big Brotherin seitsemäs kausi käynnistyy 24/7-palvelussa tiistaina 30. elokuuta ja Subilla keskiviikkona 31. elokuuta kello 21.00.

Lue lisää 24/7-palvelusta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.