Tamer, Terhi ja Salar häätöäänestykseen, Tanja vaihtoi Mikaelin tilalleen

Toiseen häätöäänestykseen joutuivat perjantaina Tamer, Terhi ja Salar, kun Tanja teki oljenkorsivalintansa. Tanja vaihtoi itsensä pois häätöäänestyksestä ja vaihtoi tilalleen koskemattomuudesta nauttivan Mikaelin.

Tanja voitti iltapäivällä käydyn jäätelönsyönti-oljenkorsikilpailun. Kahdeksalla syödyllä jäätelöllä Tanja varmisti, että hän sai vaihtaa yhden asukkaan häätöäänestykseen. Valinnan tuska oli kova ja nainen itkeskeli kilpailun jälkeen ja pohti valintaansa mm. Janican kanssa.

Illalla oli valinnan aika. Häätöuhan alle joutuneet Tamer, Terhi, Salar ja Tanja asettautuivat sohvaryhmän edessä oleville punaisille pisteille. Salaria Tanja ei saanut vaihtaa, koska Salar oli joutunut häätöäänestykseen rangaistuksena lukuisista sääntörikkomuksista.

Tanjan valinta oli Mikael, jonka hän kylmän rauhallisesti ilmoitti asukkaille, eikä Mikaelkaan ollut tilanteestä millänsäkään. Salarilta pääsi yllättynyt huudahdus, mutta Annika otti tilanteen kaikkein raskaimmin ja purskahti itkuun. Vaihdon jälkeen myös Tanjalta tuli kyyneleet ja nainen meni terassille rauhoittumaan saaden lohdutusseuraa muista asukkaista. Annika ei tosin ainakaan heti mennyt lohduttamaan asuintoveriaan.

Valintansa Tanja perusteli Mikaelille, että Tanja ei usko, että Mikael tulee putoamaan tällä viikolla. Tanja jopa epäili, että Mikael on voittanut finaaliviikkoäänestyksen ja on suojassa nimeämisiltä ja häätöäänestyksiltä finaaliviikolle saakka. Asukkaille ei ole kerrottu finaaliviikkoäänestyksen tulosta, joten Mikael ei todellisuudessa ole häätöäänestyksessä, vaan paikastaan talossa taistelevat sunnuntaina vain Tamer, Terhi ja Salar.

Kovinkaan pitkään eivät monet jaksaneet nimeämisiä, vaihtoa tai häätöäänestystä pohtia, vaan alkoivat normaaleja iltarutiinejaan, kuten asukkaiden suosimaa murhaajapeliä. Tanja pohdiskeli hetken ulkona myös yksinään, kunnes vetäytyi omaan rauhaan makuuhuoneeseen.

Lue myös:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Salar joutui rangaistuksena häätöäänestykseen
Kolme Salarin lisäksi joutui häätöuhan alle, Tanjalle oljenkorsi

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.