Ennakkomaistiaisia asukkaista ja kurkistus valintaprosessiin tänään

Suomen seitsemännen Big Brotherin aloitus on aivan kulman takana. Kauden tuleviin asukkaista voi nähdä jo maistiaisia ennakkoon jo maanantaina asukashakudokumentissa.

Tulevaa BB-kautta lämmiteltiin jo sunnuntaina Missä he ovat nyt? -erikoisohjelman muodossa ja erikoisohjelmat jatkuvat myös maanantaina. Päivää ennen seitsemännen kauden alkua nähdään jo perinteeksi muodostunut Asukkaaksi taloon? -ohjelma.

Maanantaina nähtävässä erikoisohjelmassa nähdään tuttuun tapaan raportti toukokuussa käydystä hakukiertueesta Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uutuutena lähetyksessä nähdään kuvamateriaalia myös asukaskandidaattien jatkohaastatteluista, joihin on kutsuttu vain satakunta parasta kaikista hakijoista, joita tänä vuonna oli noin kaksi tuhatta.

Normaalisti jatkohaastatteluja ei ole nähty televisiossa, mutta nyt tätä puolta halutaan esitellä katsojille, mm. mitä ryhmätehtäviä hakjoille on teetetty. Aikaisempina vuosina Asukkaaksi taloon? -ohjelmassa on nähty valtaosa talossa kauden aikana nähdyistä asukkaista.

Big Brotherin seitsemäs kausi käynnistyy 24/7-palveluissa huomenna tiistaina n. kello 19-21:n välillä. Subilla kausi käynnistyy keskiviikkona 31. elokuuta kello 21.00.

Big Brother: Asukkaaksi taloon? Subilla ma 29.8.2011 kello 19.00 (uusinta ti 30.8.2011 kello 16.30)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.