Janica lähti aamulla asukasvaihtoon Norjaan

Asukasvaihtoon valittu Janica lähti varhain perjantaiaamuna asukasvaihtoon Norjaan. Suomen BB-taloon asukkaat jäivät odottamaan Suomeen saapuvaa asukasvaihdokkia.

Janica kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen aamulla hieman kello 5:n jälkeen. Asukkaat olivat nukkumassa, kun Janica käskettiin pk-huoneeseen. Aamulla Annika sanoi heränneensä pk-huonekutsuun, mutta oli niin väsynyt, että nukahti heti uudestaan, eikä saanut hyvästeltyä Janicaa.

Sebastian sen sijaan onnistui hyvästelemään Janican. Sebastian oli sattumalta hereillä, kun Janica tuli lisähuoneesta olohuoneen puolelle. Janica keräsi tavaransa nopeasti kasaan, jotka oli jo suurimmaksi osaksi matkalaukussa eilisen pakkaamisen jäljiltä.

Vaikka Janica ei saanut puhua mitään, mutta Sebastian ymmärsi, mistä oli kyse. Janica pyysi välittämään terveiset muille asukkaille. Janica poistui talosta pk-huoneen kautta. Sebastian painui tämän jälkeen takaisin nukkumaan.

Aamulla asukkaat huomasivat Tanjaa lukuun ottamatta, että Janica oli lähtenyt vaihtoon. Unelias Tanja ihmetteli vasta vähän ajan kuluttua herätyksestä, mIssä Janica oli. Annika kertoi, että Janica oli lähtenyt vaihtoon, mutta Tanja ei tätä uskonut, vaan luuli hänelle vitsailtavan asiasta.

Totuus valkeni pian, kun Tanja poistui hetkeksi lisähuoneesta. Tultuaan takaisin lisähuoneesta Tanja murjotti, kun Janica ei ollut hyvästellyt ystäväänsä. Annika puolusti Janicaa ja totesi, että Janica ei saanut varmaankaan puhua muille lähdöstään. Myöhemmin Sebastian paljasti muille vaihtaneensa muutaman sanan Janican kanssa ja välitti Janican terveiset muille asukkaille.

Asukkaat jäivät odottamaan Suomeen tulevaa vaihtoasukasta. Monet olivat huolissaan kielitaidostaan, miten puhua vaihdokin kanssa. Asukkaat eivät vielä tiedä, milloin ja mistä vaihtoasukas tulee. Ben veikkasi, että vaihtoasukas on mies tai nainen, jonka nimi alkaa S-kirjaimella.

Asukasvaihdokki Norjan Big Brothersta, Siv Anita, saapuu Suomen BB-taloon tänään klo 19:n jälkeen suorassa BB Extrassa. Samassa lähetyksessä nähdään myös Janican lähtö Suomesta ja otetaan suora yhteys Norjaan. Janica menee tämän illan aikana Norjan BB-taloon, Suomen aikaa klo 20:n jälkeen Norjan TV2:n Little Brother -ohjelmassa.

BB Extra tänään Subilla klo 19.00

Janica asukasvaihtoon Norjaan, Siv-Anita Suomeen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.