Siv Anita astui Suomen BB-taloon, Janica Norjan BB:ssä

Asukasvauhti pääsi kunnolla käyntiin, kun vaihtoasukkaat saapuivat kohteisiinsa. Perjantaina Siv Anita saapui Suomeen ja Janica Ruotsiin Norjan BB:hen.

Norjalainen vaihtoasukas Siv Anita astui Suomen BB-taloon suoran BB Extran aikana. Suomen BB-asukkaat elelivät normaalia elämää tietämättömänä vaihdokista. Yht'äkkiä häätöovesta astui sisään Siv Anita, jota aluksi hölmistyneet suomalaiset tulivat innokkaasti tervehtimään.

Siv Anita sai iloisen vastaanoton ja lyhyen tervehdyskierroksen jälkeen Siv Anita sai taloesittelyn. Innokkaimpina esittelijöinä olivat Sebastian, Annika ja Mikael, jotka olivat myös innokkaimmat englannin puhujat. Suvilla ja Veeralla ovat suurimmat vaikeudet, sillä heidän englannin taitonsa on heikkoa.

Asukkaat odottivat, että Siv Anitan kunniaksi järjestettäisiin juhlat, mutta ainakin aluksi sen osalta on hiljaista. Big Brother on antanut erityisohjeita talon naisille pitkin päivää. Iltapäivällä kaikkien naisten oli peseydyttävä saippualla ja poistettava meikit meikinpoistoaineella. Tämän jälkeen he eivät saaneet käsitellä tai kuivata hiuksiaan sähkölaitteilla, eikä meikata.

Illalla naisten erikoiskohtelu jatkui, kun BB määräsi naiset pukeutumaan valkoisiin haalareihin ja suojahuppuihin. Tämä sai jatkoa Siv Anitan kunniaksi järjestetyissä tervetuliaisbileissä, joissa naiset eivät saaneet nauttia tarjoiluista. Lisäksi naisten oli pysyttävä rajatulla alueella, joka oli rajattu lisähuoneeseen, sekä käytävään läpi talon ja terassin tupakkapaikalle saakka.

Naiset saavat oleilla vain rajatulla alueella. Tämän lisäksi, jos tupakkapaikalle saapuu muu asukas, haalarinaisten on lopetettava tupakointi välittömästi. Siv Anitan ei tarvinnut pukeutua haalareihin, eikä liikkumisrajoitukset koske häntä. Luonnollisesti Siv Anita saa nauttia kaikista bileiden herkuista ja juomista, koska bileet ovat hänen kunniakseen järjestetyt.

Terhi sai jo heti suihkutehtävästä alkaen hirveät "kilarit". Terhi huusi kovaan ääneen, ettei aio osallistua "naisten iltaan", jonka asukkaat luulivat BB:n järjestävän. Lopullinen romahdus tapahtui bileiden alkaessa, kun Terhi alkoi hervottomasti itkeä. Suvi puhui Terhille jo siihen malliin, että kannattaako hänen olla enää talossa. Terhi on Suvin ja Stefanin lisäksi nimettynä tämän viikon häätöäänestykseen.

Samaan aikaan Norjan BB-talossa Tukholmassa, Janica astui taloon, jossa hänet otettiin vastaan suorastaan riehakkaasti. Joku Norjan BB:n asukkaista jopa tunnisti Janican, koska oli nähnyt hänet seksimessuilla. Janica on kertonut, että hän on toiselta ammatiltaan strippari.

Janican matkaa Suomesta Ruotsiin näytettiin illan BB Extrassa. Janicalle paljastettiin vasta talosta poistumisen jälkeen, että vaihtomaa on Norja. Janica oli hämmentynyt tiedosta, koska hän oli odottanut pääsevänsä lämpimään maahan. Vielä hämmentyneemmäksi nainen tuli, kun kuuli, että Norjan BB järjestetään Ruotsissa, eikä Norjassa.

Asukasvaihto on siis nyt virallisesti käynnissä. Molempien vaihdokki vieraan maan BB:ssä kestää noin viikon.

Janica lähti aamulla asukasvaihtoon Norjaan

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.