Susanna ja Elina jatkavat BB-juontajina

Seitsemännen kauden Big Brother -ohjelmia luotsaavat tutut kasvot. Juontajat Susanna Laine ja Elina Viitanen jatkavat BB:ssä myös tulevalla kaudella.

Torstaina julkistettiin Big Brother -ohjelmien juontajat. Seitsemännellä kaudella juontajina jatkavat Susanna Laine ja Elina Viitanen. Kaksikko juontaa yhdessä sunnuntain Talk Show -lähetykset ja Elina juontaa lisäksi BB Extrat, kertoo Sub BB-nettisivuillaan.

Huhtikuussa Iltalehti uutisoi, että Susanna ei jatkaisi BB:n juontajana tällä kaudella, mutta joko Iltalehdellä oli väärää tietoa tai Susannan tai tuotannon mieli on muuttunut. Iltalehti ei ollut saanut suoraa sitaattia huhtikuiseen uutiseen tuotannon edustajalta, Susannan lopettamisesta BB:ssä oli vain maininta. Myös me uutisoimme huhtikuussa Susannan lopettamisen, lähteenä Iltalehti.

Susanna sai paljon kritiikkiä viime kauden Talk Show -lähetyksistään. Subin haastattelussa Susanna kertoo ottavansa oppia virheistään ja hän aikoo katsoa viime kauden lähetyksiä, missä voisi tehdä paremmin. Talk Show'n juontaminen Elinan kanssa sujui Susannan mielestä hyvin ja sitä jatketaan myös ensi syksynä, kertoo Susanna Subille.

Myös Elina sanoi oppineensa viime kaudesta todella paljon. Elina piti itseään tv-työn keltanokkana, mutta 96 suoraa lähetystä opetti paljon. Uudella kaudella ei ole uutta opeteltavaa esimerkiksi teknisellä puolella, joten nyt voi keskittyä lähetysten tekemiseen. Tulevasta kaudesta Elina ei paljastanut muuta kuin, että se sisältää jännitystä ja salaisuuksia.

Molemmat juontajat aikovat pitää loman ennen BB-kautta. Susannakin siitä huolimatta, että hänellä on "kesäduunina" MTV3:n Pitkä kuuma kesä -ohjelma juonnettavanaan. Elinalla on kesähaaveenaan tehdä roadtrip ja muutenkin matkustella, paljastaa hän Subille.

Seitsemäs Suomen Big Brother -kausi käynnistyy elokuussa.

Lue ja katso Susannan ja Elinan haastattelut Subin BB-nettisivuilta:
BB-juontaja Susanna Laine: Otan oppia viime vuoden virheistä
Elina Viitasen lupaus tulevalle BB-kaudelle: Jännitystä ja salaisuuksia

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.