Oljenkorsikilpailu peruttu tältä viikolta

Perjantaisin järjestettävä oljenkorsikilpailu on peruttu tältä viikolta, kertovat BB-nettisivut. Big Brother on muuttanut sääntöjä tämän suhteen ja nimeämisiin liittyvä käänne selviää illan BB Extrassa.

BB-talossa käytiin perjantaina tuttuun tapaan nimeämiset. Asukkaat kävivät nimeämässä toisensa häätöäänestykseen päiväkirjahuoneessa. Perinteisesti perjantaisin on järjestetty oljenkorsikilpailu, mutta BB-nettisivujen mukaan täksi viikoksi BB on muuttanut sääntöjä, eikä kilpailua järjestetä ollenkaan.

Perjantain BB Extrassa paljastetaan käänne, joka liittyy nimeämisiin ja häätöäänestykseen. Luonnollisesti aikaisempina perjantaina ollutta oljenkorsivaihtoa ei ole illan ohjelmassa.

Voi olla, että häätöäänestykseen joudutaan pelkkien nimeämispisteiden perusteella tai sitten on kyseessä rangaistus. Viikkotehtävän aikana Amanda ja Ben saivat rangaistuksen ensimmäisen osan kameroiden peittelystä potkulautailemalla tehtäväalueella noin kolme tuntia.

Amandalle ja Benille on kerrottu, että heitä odottaa rangaistuksen toinen osa, mutta rangaistusta ei ole paljastettu. Se saattaisi olla häätöäänestykseen joutuminen. Nimeämisten aikaan Amanda ja Ben puhuivat kuitenkin siihen tyyliin, etteivät he olisi joutumassa suoraan häätöäänestykseen. Tämä saattaa kuitenkin olla vain BB:n hämäystä. Periaatteessa muitakin asukkaita on mahdollista laittaa rangaistuksena häätöäänestykseen, sillä asukkaat ovat viime aikoina rikkoneet sääntöjä varsin runsaasti.

BB Extra tänään Subilla klo 19.00 alkaen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.