Kuusi asukasta joutui häätöäänestykseen

Asukkaat saivat kuulla perjantaina häätöäänestykseen joutuneet asukkaat. Päivä oli ollut hämmentävä ja hämmennys jatkui asukkaiden kuultua nimettyjen asukkaiden nimet. Häätöäänestyksessä tällä viikolla ovat Ben, Suvi, Tanja, Annika, Sebastian ja Minna.

Perjantaina aamupäivästä talossa pidettiin nimeämiset ja asukkaat alkoivat odottaa oljenkorsikilpailua. Big Brother oli kuitenkin päättänyt, että tällä viikolla ei järjestetä kyseistä kilpailua.

Osalla asukkaista oli pelko rangaistuksista. BB oli ilmoittanut keskiviikkona Amandalle ja Benille, että he saivat rangaistuksensa ensimmäisenä osana potkulautailua noin kolmen tunnin ajan tehtäväalueella viikkotehtävän aikana. Kaksikko pelkäsi, että BB laittaisi heidät rangaistuksena myös häätöäänestykseen. Näin ei kuitenkaan ollut.

Iltapäivällä BB kutsui asukkaat sohville. BB aloitti ilmoittamalla häätöäänestykseen joutuneet, mutta kaikkien yllätykseksi BB kuulutti vain yhden nimen, Benin. Asukkaat saivat kuulla, että häätöäänestyksessä on kuusi asukasta, mutta he eivät saaneet kuulla kaikkia nimiä vielä iltapäivällä. Ben sai käsivarteensä punaisen käsivarsinauhan ja toi muita varten jo valmiiksi viisi nauhaa.

Asukkaat jäivät hämmentyneessä tilassa odottamaan tulevaa. Spekulointi kävi kovana, keitä tulisi olemaan häätöäänestyksessä ja olisiko Benille ja Amandalle sittenkin tulossa rangaistus. Ben ja Amanda olivat nimeämisten jälkeen siinä uskossa, että he eivät ole rangaistuksena ainakaan häätöäänestyksessä.

Illan BB Extrassa asukkaat saivat kuulla muut häätöäänestyksessä olevat. Hämmennys oli jälleen suuri, kun he kuulivat Benin lisäksi häätöäänestyksessä olevan Suvin, Tanjan, Annikan, Sebastianin ja Minnan. Monikaan ei uskonut, että nimetyt olisivat oikeita, vaan BB huijaa heitä. Osa veikkaili, ettei kyseessä ole häätöäänestys, vaan joku muu äänestys.

Sebastian oli niitä harvoja, jotka uskoivat nimeämisten tulosten olevan oikeita. Moni pitää Sebastiania talossa finalistiehdokkaana, joten hänen oleminen nimettyjen joukossa hämäsi. Tosin Sebastian joutui häätöäänestykseen luultavasti talon juonitteluporukan sopimuksen perusteella ja samasta syystä Suvi on mitä todennäköisimmin häätöäänestyksessä.

Yksi iloisimmista oli Janica, joka pelkäsi olevansa häätöäänestyksessä. Janica arveli, että pareilla "meni jotakin pieleen", kun olettivat Janican tulleen nimetyksi. Osa asukkaista uskoo, että kaikki parit ovat liittoutuneet keskenään, vaikka todellisuudessa pahimmista juonitteluista ja nimeämissopimuksista ovat vastanneet Benin, Amandan, Salarin ja Veeran klikki.

Varsinainen nimetyksi tuleminen ei suurta draamaa aiheuttanut. Ainoastaan Minna oli hieman surullisen näköinen, mutta muut olivat lähinnä yllättyneitä. Suurimmat kyyneleet aiheutti Suvin keskustelu Annikan kanssa, kun Suvi valitti, että parit vetäytyvät muusta porukasta ja ovat etupäässä vain kahden.

Sunnuntaina BB-talosta häädetään yksi asukas.

Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.