Suvi odotti bileitä, sai rangaistuksen

Lauantain tunnelmat ovat vaihtuneet ilon ja surun välillä. Suurin odotuksin bileitä odottanut Suvi joutui illan päätteeksi rangaistushäkkiin.

Ilta oli kovaa vauhtia kulumassa yötä kohden ja pettyneet asukkaat tappoivat aikaa jutustellen. Pettyneitä siksi, koska Big Brother oli perunut asukkaille järjestetyt bileet epäonnistuneen päivätehtävän takia. Tässä ei ollut vielä kaikki, sillä Suvi sai rangaistuksen BB:ltä.

Suvi oli erityisen pettynyt bileiden perumisesta jäätyään ilman tarjolla olleita valkovenäläisiä, hänen suosikkijuomaansa. Suvi teki BB:n tehtävänantolapuista protestiviestiä BB:lle. Tämä oli kuitenkin sääntörikkomus, sillä tehtäviin kuuluvaa materiaalia ei saa rikkoa. Rangaistuksena Suvi sai korkata BB-talon eteisessä olleen lintuhäkin, jonne nainen passitettiin. Rangaistus jatkuu toistaiseksi.

Rangaistuksen saatuaan Suvi protestoi kovasti. Hänelle oli epäselvää, mistä hän sai rangaistuksen. Omasta mielestään se ei voinut tulla protestiviestin kirjoittamisesta, vaan hän spekuloi päiväkirjahuoneen asioista puhumisella. Valituksen saattelemana Suvi kuitenkin meni lintuhäkkiin kärsimään rangaistustaan.

Sebastian ja Tamer kieltäytyivät päivätehtävän suorittamisesta

Sanansaattajina rangaistukselle olivat Sebastian ja Tamer. Osa luuli heidän saavan rangaistuksen, koska he kieltäytyivät päivätehtävän tehtävistä, jotka olivat toimiminen seksilelujen kanssa eri yhteyksissä. Sebastian ei halunnut leikkiä seksilelujen kanssa, koska se ei ole normaalia, eikä hän halua toimia markkinointivälineenä moisille tuotteille. Tamerin motiivit kieltäytymiselle jäivät hieman epäselviksi ja vaikutti siltä, etä kyseessä oli ennemmin, ettei hän vain halua tehdä asioita.

Päivätehtävän lisäosiin kuului tekopeniksen pitämistä päässä, keinopakaran pitämistä olkapäällä, tanssiminen pumpattavien Barbaroiden kanssa, puolukan etsiminen tekovaginoiden seasta ja itämaisen aterian syöminen dildoja syömäpuikkoina käyttäen. Sebastian osallistui vain puolukan etsimiseen ja Tamer tanssimiseen ja etsimiseen.

Varsinainen päivätehtävä oli olla nauramatta taloon tuodun liikennevalon ollessa punaisella. Keltaisella valolla sai nauraa, jos ehtii ja vihreällä valolla sai nauraa vapaasti. Nauruosan asukkaat suorittivat kohtuullisen hyvin, mutta kaikki osat vaikuttivat tehtävän onnistumiseen.

Sebastianin ja Tamerin kieltäytyminen johti pieneen riitaan tehtävän aluksi. Sebastianin perustelut kelpasivat kuitenkin muille asukkaille ja he ymmärsivät häntä. Tamerin kohdalla ei sen sijaan ymmärrystä löytynyt heikkojen selitysten vuoksi. Tamer jätettiin kuitenkin omaan rauhaan, eikä asiaan palattu tehtävän alun jälkeen.

BB pyöritti veistä asukkaiden haavoissa, kun BB avasi terassin verhon. Siellä odotti bilevarustus, mutta tyly BB ilmoitti, että tehtävä on epäonnistunut ja bileet on peruttu. Positiivisen odottava tunnelma vaihtui pettymykseen - erityisesti Suvin kohdalla.

Lue päivätehtävän tehtävänannot Subin BB-nettisivuilta:
Päivätehtävä: Nauru pidentää bileiltaa
Ensimmäinen lisäosa
Toinen lisäosa
Kolmas lisäosa
Neljäs lisäosa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.