Tia karkasi BB-talosta!

Kolmas päivä käynnistyi yhden asukkaan poistumisella BB-talosta, kun Tia karkasi. Tia oli aiemmin ilmoittanut päiväkirjahuoneessa luovuttavansa.

Torstaiaamu alkoi baari-illan jälkeisissä tunnelmissa. Big Brother oli avannut edellisillaksi asukkaille paukkubaarin, josta shotteja sai ostaa sähköiskun hinnalla. Asukkaat olivat väsyneitä, mutta Tia oli peräti surullinen.

Tia oli käynyt pian heräämisen jälkeen pk-huoneessa. Tia ilmoitti BB:lle, että haluaa luovuttaa. Tultuaan ulos pk-huoneesta, Tia alkoi pakkailemaan tavaroitaan. Muut asukkaat eivät kyselleet kovinkaan aktiivisesti Tian tekemisistä, mutta osa huomasi Tian keräilevän tavaroitaan.

Pakattuaan tavaransa, Tia suuntasi pesään, vaikka pesä oli suljettu sillä hetkellä. Tia kömpi tunnelista pesään ja suoraan kohti varauloskäytävää. Hän kokeili pari kertaa ovea ja toisella kerralla se avautui. Tia astui ovesta ulkomaailmaan.

Tian lähteminen tulkittiin karkaamiseksi ja hänet on poistettu talosta, koska BB:n sääntöjen mukaan asukkailla on luovuttamistapauksessa 24 tunnin harkinta-aika ennen kuin voi poistua talosta. Harkinta-aika on lyhentynyt puoleen aiemmasta 48 tunnista. BB voi harkintansa mukaan lyhentää harkinta-aikaa, mutta talosta ei voi poistua ilman BB:n lupaa.

BB-talon säännöissä sanotaan myös, että askeleenkin ottaminen talon varauloskäytävistä tulkitaan talosta poistumiseksi. Kun asukas poistuu talosta, hänellä ei normaalisti ole oikeutta palata taloon. Suomen BB:stä asukkaita on häädetty, poistettu tai asukas on vapaaehtoisesti poistunut, mutta kertaakaan asukas ei ole karannut talosta.

Muut asukkaat eivät heti huomanneet Tian karkaamista. Hetken kuluttua joku kuitenkin alkoi ihmettelemään, missä Tia on. Asukkaat keskustelivat keskenään ja spekulaatioissa nousi heti luovuttaminen, koska osa oli huomannut Tian pakkaamisen.

Vähän ajan päästä Ben kutsuttiin pk-huoneeseen ja hänelle kerrottiin Tian karkaamisesta. Tultuaan ulos pk-huoneesta, Ben kertoi asiasta muille asukkaille. Termi "karkaaminen" aiheutti ihmetystä ja asukkaat alkoivat puhua, oliko Tia karannut jostain ulkomaailmassa. Myös Tian ikä aihetti spekulaatiota, olisiko hän tullut taloon alle 18-vuotiaana (oikeasti Tia on 21 v.).

Tia oli stressaantunut monista asioista. Talon ainoa seurusteleva asukas kaipasi miestään ja hänellä oli erittäin paha olo krapulasta ja viikkotehtävästä johtuen. Pk-huoneessa Tia tilitti BB:lle ennen lähtöään, että hän poistuu talosta jollain keinolla, vaikka BB blokkaisi varauloskäynnit. Tia ihmetteli talon naisasukkaita, joilla on lapsia, kuinka he kestävät talossa.

Tia myös sanoi, ettei aio osallistua viikkotehtävään, hän oli jo eilen paniikissa, kun pujottelujengiläiset saivat sähköshokkeja. Tia pystyi ottamaan paukkubaarista shotteja, mutta se oli Tian mielestä ihan eri asia. BB:tä Tia syytti epäjohdonmukaiseksi ja epärealistiseksi antaessaan tällaisia tehtäviä.

Tian poistamisen jälkeen BB-taloon jäi 13 asukasta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.