Uusi asukas taloon jo tänään!

BB-tuotanto ei pitkäksi aikaa jäänyt murehtimaan talosta poistettua Tiaa. BB-talo saa jo tänään illalla uuden asukkaan, Amandan, kertovat BB-nettisivut. Amandan haastattelu nähdään kauden ensimmäisessä BB Extrassa.

BB-nettisivujen mukaan Amanda muuttaa BB-taloon tänään BB Extran jälkeen. Amanda on haastattelussa BB Extrassa ja asukkaan astuminen taloon nähdään vain 24/7-palvelussa. Amanda on liikemies Hjallis Harkimon veljentytär.

Talon alkuperäisasukas Tia poistui tänään aamupäivällä BB-talosta karkaamalla pesän varauloskäynnistä. Big Brother poisti Tian talosta karkaamisen vuoksi. BB-tuottaja Mikko Räisänen on kommentoimassa Tian poistamista illan BB Extra -lähetyksessä.

Big Brother Extra tänään Subilla kello 19.00!

Tia karkasi BB-talosta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.