Alkukausien asukkaita talossa, käyttäytyminen radio-ohjelman aiheena

Keskiviikkona BB-talossa vieraili asukkailta kahdelta ensimmäiseltä kaudelta, eli vuosilta 2005 ja 2006. Radio-ohjelman teko jatkui tällä kertaa neljän asukkaan voimin, jossa he pääsivät analysoimaan käyttäytymistään kauden aikana.

Asukkaat joutuivat odottamaan edellisten kausien asukkaiden vierailuja alkuiltapäivään saakka. Jälleen kerran vierailija saapui varastohuoneesta samalla hetkellä, kun Big Brother käski Teijan paristojen vaihtoon. Varastohuoneen oven avattuaan taloon astui ensimmäisen kauden asukas Hanna.

Sen enempää miettimättä BB-talon nykyiset asukkaat alkoivat halata Hannaa. Lähes välittömästi BB antoi asukkaille päivätehtävän, joka oli ykköskauden yhdeksäs päivätehtävä, jossa täytyi pitää huolta kananmunista. Päivätehtävässä asukkaiden täytyi pitää kananmunaa koko tehtävän ajan vasemmassa kädessä, jotta tehtävä onnistuisi. Myös Hanna osallistui tehtävään ja mikäli Hanna onnistuu tehtävässä, saavat asukkaat erikoispalkinnon.

Hanna tuli omalla kaudella tunnetuksi parisuhteestaan Timon kanssa. Nyt Hanna oli sitä mieltä, että parisuhde BB-talossa ei kannata ja tekisi itse nyt toisin, jos voisi. Hanna tosin totesi myös, ettei tunteilleen voi mitään. Kuten aikaisempien entisten asukkaiden, myös Hannan vierailu jäi noin tunnin mittaiseksi. BB:n käskystä asukkaat joutuivat hyvästelemään Hannan ja nainen katosi lopulta päiväkirjahuoneen uumeniin.

Muutama tunti myöhemmin asukkaat saivat uuden päivätehtävän, jossa heidän piti elää uudelleen kakkoskauden Etelän matka -viikkotehtävä. Asukkaiden oli pakattava matkatavaroita lentoa "Fuerte Mustacheen". Asukkaat Jonna A:ta lukuun ottamatta olivat turisteja, kiroilupoliisi Jonna A. oli päivätehtävän ajan myös lentokapteeni.

Asukkaat lähtivät lentokentän porttisähläilyjen jälkeen lennolle, jonka aikana terassille oli saapunut kaudelta 2006 tuttu Olli. Aluksi Olli esiintyi Etelän matkan matkaopas "Alejandrona", joka teki asukkaille opastetun kierroksen matkakohteessa, jossa kyytiä sai mm. "Kuklin Parrot", eli täytetty varis. Esittelykierroksen jälkeen "Alejandro" sai lähteä ja Olli astui taloon ja hänen ja asukkaiden tutustuminen pääsi käyntiin.

Vierailua ei Ollina kestänyt kuitenkaan kauaa, vaan BB käski hyvästellä myös tämän kakkoskauden kikkarapään. Myös Ollin poistuminen tapahtui pk-huoneen kautta, jonne Olli kutsuttiin omalla kuulutuksella. Olli naureskeli, että BB oli säilyttänyt kuulutusta kuusi vuotta.

Ollin vierailun jälkeen taloon jääneet asukkaat pääsivät pikavauhtia suunnittelemaan illan radiolähetystä. Illan teemana oli "Käyttäytyminen ja toisten huomioon ottaminen Big Brother -talossa", jota pääsivät juontamaan Markus, Tommi, Teija ja Jonna A. Nelikolla oli suunnitteluaikaa vain noin puoli tuntia ennen kuin suora lähetys alkoi tuottaja-ohjaaja Ari Hurstin avustuksella.

Juontajien jutustelu oli aavistuksen ympäripyöreää aiheen ympärillä. Sisällöllisesti aivan samanlaiseen lentoon ei päästy kuin kahdessa edellisessä lähetyksessä. Ajoituksellisesti lähetys oli kuitenkin lähellä täydellistä, sillä nelikolla jäi aika vain 13 sekuntia vajaaksi. Ari piti suoritusta hyvänä. Jonna A:n suoritus oli erityisen hyvä siihen nähden, että lähetys oli vasta hänen ensimmäisensä, kun toisilla se oli jo toinen.

Tunnin lähetyksen päätyttyä asukkaat passitettiin hetkeksi pihalle, jotta radiolaitteet saatiin purettua talosta. Asukkailla on vielä yksi lähetys jäljellä torstaina kello 20-21 Radio Novassa.

Kuuntele Radio Novan nettiradiota

Keskiviikon päivätehtävät Subin BB-nettisivuilta:
Kultainen klassikko, päivätehtävä 5: Kananmuna
Viikkotehtävä 9: Kananmuna (kausi 2005)
Kultainen klassikko, päivätehtävä 6: Etelän loma
Viikkotehtävä 7: Etelän loma (kausi 2006)
Suorat radiolähetykset jatkuvat

Lue viikkotehtävän kulusta sivustoltamme:
Iida ja Tero kävivät vierailulla talossa, miehet pääsivät radioon (13.11.2012)
Teija, Iida ja Tea aloittivat suorat radiolähetykset BB-talosta (12.11.2012)
Vanhat viikkotehtävät ja vanhat asukkaat tekevät paluun BB-taloon (12.11.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.