Anne ei saa rangaistusta tiistain tapahtumista

Big Brother ei aio rangaista Annea tiistain tapahtumista. Anne rikkoi Markuksen fyysistä koskemattomuutta, mutta Markus ei kokenut sitä vastenmielisenä.

BB-faneja on viimeisen vuorokauden ajan puhuttanut Annen käytös Iran syntymäpäivillä tiistaina. Anne otti yllättäen Markuksen sukukalleudet tai kivekset suuhunsa muutamaksi sekunniksi. Markus ei pitänyt temppua kuitenkaan vastenmielisenä BB:n puhutellessa Markusta asiasta.

BB puhutteli myös Annea tapahtuneesta ja muistutti asukkaiden fyysisestä koskemattomuudesta ja BB-talon säännöistä. Anne oli pahoitellut tekemisiään. BB ei aio rankaista Annea tapahtuneesta. Fyysisen koskemattomuuden rikkomisesta on pahimmillaan poistettu talosta, mutta Annea ei nyt siis rangaista ollenkaan.

Anne on kärsinyt keskiviikon aikana morkkiksesta tiistain tapahtumista. Anne ei edes muista kaikkea tapahtunutta ja muut asukkaat ovat joutuneet kertaamaan naiselle eilisen tapahtumia. Päivän mittaan Annen mieli on mennyt parempaan suuntaan ja pientä kuittailua ja vitsailua "suutempusta" on jo kuultu.

Osa katsojista olisi toivonut Annen poistamista talosta. Vastaavanlaisista tapauksista talosta on joutunut lähtemään Mika vuonna 2006 riisuttuaan sammumispisteessä ollutta Sorellaa ja 2009 Nino, joka ahdisteli Sampoa. Näistä Mikan tapaus on ehdottomasti ollut pahin, joka eteni aina käräjäoikeuteen saakka. Mika tuomittiin tapauksen johdosta sakkoihin vuonna 2007.

Anne rikkoi Markuksen fyysistä koskemattomuutta Iran synttäreillä (18.9.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.