Anne rikkoi Markuksen fyysistä koskemattomuutta Iran synttäreillä

BB-talossa nähtiin tiistaina syntymäpäivät, joilta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttunut. Tiistain aikana juhlineet naiset kävivät varsin hanakasti miesten kimppuun, eikä talosta poistaminen vakavan sääntörikkeen vuoksi ole kaukana.

Tiistaina juhlittiin Iran syntymäpäiviä, jonne Ira sai valita kolme asukasta kanssaan juhlimaan merkkipäiväänsä. Ira kutsui synttäreilleen Annen, Irinan ja Teijan. Koko päivän oli tarjolla hyvää ruokaa, runsaasti alkoholijuomia ja sauna ja poreallas.

Syntymäpäiviä juhlineet naiset humaltuivat runsaasta alkoholitarjoilusta ja heille tarjoiltiin mietojen alkoholijuomien lisäksi mm. valkovenäläisiä. Juomaa riitti iltapäivään asti, jolloin lisäjuomien tarjoilu loppui.

Meno alkoi olla päivällä jo holtitonta bileiden alettua n. kello 10. Big Brother oli määrännyt, etteivät juhlijat ja muut asukkaat saa mitenkään kommunikoida keskenään. Kuitenkin ainakin Ira ja Anne ottivat lähinnä fyysistä kontaktia muihin asukkaisiin, jotka suorittivat viikkotehtävää. Juhlijat eivät osallistuneet viikkotehtävään tiistaina.

Ira kiusasi talon miesasukkaita tekemällä kiehnäämällä asukkaiden lähellä. Anne meni vieläkin pidemmälle, kun hän iltapäivällä tupakkapaikalla otti Markuksen sukupuolielimen tai kivekset suuhunsa. Tilanne tapahtui yllättäen Annen vain laskettua Markuksen housut alas. Talon puolella asukkaat hämmästyivät, mitä juuri tapahtui.

Päivän kääntyessä iltaan tilanne meni siihen pisteeseen, että BB:n piti puuttua asiaan. Ensin BB ilmoitti muille asukkaille, että naisille voi sanoa "lopeta", jos koskettelu käy liian intiimiksi, vaikka muuten kommunikointikielto oli voimassa. BB otti myös juhlijat puhutteluun käytöksestään ja BB muistutti naisia, että juhlista huolimatta BB-talon säännöt koskevat myös heitä.

Hieman myöhemmin BB puhutti yksityisesti myös Annea tilanteesta Markuksen kanssa. Myös Markus sai kertoa mielipiteensä asiaan ja Iltalehden mukaan Markus ei ollut kokenut tilannetta ahdistavana. Iltalehden mukaan BB-tuottaja Mikko Räisäsen mukaan tapahtuma ei aiheuta välittömästi toimenpiteitä.

Iltalehden kysyessä, poistetaanko Anne talosta, menee Räisänen vaikeaksi. Takellellen Räisänen sanoo, että he miettivät asiaa ja palaavat siihen huomenna, mitä tapahtuu. Aiemmin Suomen BB:stä on poistettu asukas seksuaalisen häirinnän tai yksityisyyden suojan rikkomisen vuoksi vuonna 2006, kun Mika poistettiin talosta ja 2009, kun Nino poistettiin talosta. Mika yritti "lämmitellä" sammumispisteessä olevaa Sorellaa ja Nino yritti kosketella Sammon intiimialueita kiellosta huolimatta.

Big Brother julkaisi myöhään tiistai-iltana nettisivuillaan tiedotteen, jossa kerrottiin BB:n puhuttaneen Annea ja Markusta päiväkirjahuoneessa. BB-nettisivujen mukaan Markus on sanonut, ettei hän ole kokenut Annen "suutemppua" - kuten BB-nettisivuilla asia ilmaistaan - vastenmielisenä. Annea on muistutettu BB:n toimesta korrektista käytöksestä toisten asukkaiden intimiteetiä kohtaan ja Anne on pahoitellut tapahtunutta Markukselle, kerrotaan BB-nettisivuilla.

Mitään mainintaa mahdollisista jatkotoimenpiteistä ei BB-nettisivuilla kerrota.

Lue lisää:
BB-tuottaja Mikko Räisäsen haastattelu (Iltalehti)
Big Brother tiedottaa: Annea ja Markusta on puhutettu "suutempusta" (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.