Kaksi asukasta pääsee lauantaina ulos talosta!

Lauantaina tapahtuu Suomen Big Brotherissa historiallinen käänne. Big Brother päästää kaksi asukasta pois talosta, mutta nyt ei ole kyseessä häätö.

Torstain BB Extrassa paljastettiin hieman historiallisesta käänteestä, joka tapahtuu ensi lauantaina. Tulevana lauantaina kaksi BB-talon asukasta pääsee ulos talosta käymään jossakin. Vielä ei ole tarkemmin paljastettu mistä tarkalleen on kyse.

Lisätietoa käänteestä annettiin perjantain BB Extrassa. Nämä kaksi ulkomaailmaan lähetettävää asukasta pääsevät shoppailemaan. Ilmeisesti shoppailu taphtuu jossakin pääkaupunkiseudun Lidlissä, kun luultavasti joku Lidlin työntekijä vuoti tiedon julkisuuteen jo torstaina. Kauppareissua pääsee seuraamaan lauantaina suorana lähetyksenä 24/7-palvelusta.

Normaalisti BB-talosta ei pääse ulos kuin häädön, talosta poistamisen tai luovuttamisen kautta. Poikkeustapauksissa asukas pääsee käymään ulkomaailmassa lääkärissä tai sairaalassa käynnin takia, mutta sääntöjen mukaan visiitti ei saa kestää yli 24 tuntia. Myös asukasvaihdon takia talosta joudutaan poistumaan matkustamisen takia.

Koskaan aiemmin Suomen BB-talosta ei ole asukas poistunut ulkomaailmaan muista kuin edellä mainituista syistä. Ulkomailla asukkaita on päästetty ulos talosta jonkin tehtävän vuoksi. Esimerkiksi tämän vuoden Iso-Britannian julkkis-BB:ssä kaksi naista pääsi tekemään kauppareissun ulkomaailmassa.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Historiallinen BB-tapahtuma: Asukkaita viedään pois talosta
Lauantaina historiallinen ostoreissu talon ulkopuolelle, seuraa livenä 24/7:sta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.