Big Brother 2012 käynnistyi ennatysmäärällä asukkaita

Suomen kahdeksas Big Brother starttasi maanantai-iltana Espoossa. Illalla pidetyssä Kickoffissa BB-taloon muutti ennätykselliset 19 asukasta, joista yksi on tuotannon palkkaama näyttelijä.

Uusi BB-kausi käynnistyi tuttuun tapaan hieman kello 19 jälkeen. Ensimmäiseksi taloon muutti neljä uutta naisasukasta Irina, Teija, Anne ja Ira, jotka olivat iältään 31-46-vuotiaita, eli niitä paljon toivottuja ja luvattuja vanhempia asukkaita. Ensimmäiset asukkaat pyörivät ensin talossa, kunnes asettuivat paikoilleen ja alkoivat kertoa itsestään muille.

Ensimmäisen nelikon jälkeen taloon saatiinkin sitten nuorempaa väkeä. Seuraavaksi viides asukas, Katarina, saapui yksinään ja hänen jälkeensä tuli jälleen neljän naisen rypäs. Tähän nelikkoon kuuluivat Janita, Johanna, Sarah ja Tea. Kun seuraavassakin ryhmässä tuli pelkkiä naisia, eli Jonna A., Leina ja Iida, alkoivat naisetkin ihmetellä, onko tällä tuotantokaudella pelkkiä naisia.

Epäilykset vahvistuivat, kun taloon tuli kaksi uutta. Tällä kaudella nähdään kaksi Jonnaa, kun 13. asukkaana taloon tuli Jonna I. Hänen kanssaan taloon astui 14. asukkaana Pia. Lopulta miehiä kaipailevien naisten odotus palkittiin, kun häätöovesta taloon astuivat Tomi, Tommi, Jouko ja Markus. Salskeat nuoret miehet saivat lämpimät halaukset naisasukkailta.

Talossa oli jo 18 asukasta, joka oli jo Suomen Big Brotherin ennätys. Talo kaipasi kuitenkin vielä Millaa, joka astui avausillan viimeisenä asukkaana taloon. Milla ei olekaan kuka tahansa asukas, sillä hän on tuotannon palkkaama näyttelijä. Milla on oikeasti Seiska-lehden toimittaja, jonka tarkoitus on aiheuttaa hämminkiä talossa tuotannon korvanapin kautta antamien ohjeiden perusteella. Ensimmäiset hämmennykset on tarkoitus antaa jo tänä iltana tai yönä.

Näin saatiin 19 asukasta kahdeksatta kertaa järjestettävään Suomen Big Brotheriin. Tämä on siis uusi ennätys, joka asukkaita on otettu taloon ensimmäisenä iltana. Edellinen ennätys oli 14 asukasta kausilla 2008 ja 2011. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun tuotannon palkkaama näyttelijä on Suomen BB-talossa.

Ensimmäiset hetket talossa ovat sujuneet toisiinsa tutustumisen ja taloon tutustumisen merkeissä. Illan aikana on varmaankin luvassa jonkinlaiset taloontulojuhlat, mutta aluksi asukkaat ovat saivat aikaa veden voimalla pitkään pelkästään olohuoneessa ja keittiössä. Pihalle asukkaat pääsivät vasta kello 22:n jälkeen. BB-talo on saanut kehuja asukkaiden suusta.

Tästä illasta käynnistyy jälleen noin kolmen kuukauden rupeama ja marras-joulukuun vaihteessa selviää Suomen Big Brotherin voittaja vuonna 2012. Kauden pituutta ei ole virallisesti vahvistettu, mutta arvioiden mukaan kausi kestää hieman vajaat sata päivää.

Tutustu uusiin asukkaisiin sivustollamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.