Big Brotherin viralliset nettisivut avautuivat

Big Brotherin uudistetut nettisivut kautta 2012 ovat avautuneet. Samoin netin ja kaapelin 24/7-palveluissa pyörii jo BB-logo taustamusiikin kera.

Subin nettisivuilla seurataan tuttuun tapaan BB-kauden etenemistä noin tunnin välein tapahtuvalla uutisoinnilla aamusta iltamyöhään. Lisäksi sivustolta löytyvät myös mm. tiedot asukkaista, kun kausi on alkanut ja tietoa muutenkin tämän kauden Big Brotherista. Sieltä löytyvät myös ohjeet 24/7-palvelun ja muiden lisäpalveluiden tilaamiseen.

Viralliset BB-nettisivut löytyvät osoitteesta www.bigbrother.fi.

BB:n 24/7-palveluiden kamerat käynnistyvät vain hetkeä ennen ensimmäisen asukkaan astumista taloon. Jo nyt netissä ja kaapelissä pyörii kuitenkin BB-logo taustamusiikin kera, jolla voi varmistaa, että omat laitteet toimivan. Taustalla soiva musiikki on uudelleensovitus viime kauden tunnusmusiikista. Logona on alkuvuodesta tuttu sininen Big Brother -logo pyörähtelevällä silmällä.

Lisätietoa 24/7-palveluiden tilaamisesta sivustoltamme ja netin 24/7 löytyy osoitteesta www.katsomo.fi/bigbrother.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.